Jump to content
ovacai

Help! Ice Lake graphic..

Recommended Posts

Que tal Maldo. Le comento tengo problemas con gráfica ice lake. 10 generación I3-1005G1, no logra hacerlo andar. Aporto datos del hardware. Creo que solo falta por funcionar la gráfica. Thunderbolt 3 tampoco va. 

https://www.amazon.com/CHUWI-CoreBox-Pro-i3-1005G1-Expandable/dp/B08MT2ZCFK

Adjunto Efi. Para dsdt. O alguna solución. Desde ya gracias.

https://1drv.ms/u/s!AqrrLpD_98fshQg51bEILbKSXZH1

Edited by ovacai
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

-Donations-

PayPal HERE - Stripe HERE - Ko-Fi HERE - BuyMeaCoffee HERE - Mercado Livre HERE

Skrill danielnmaldonado@gmail.com - BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3 - BNB 0x10D1d656eCa00bD521f9b4A43B83098B8142e115 - PicPay @danielnmaldonado - PiX @danielnmaldonado@gmail.com

Premium Users HERE - Problems with Paypal HERE

xcd5u2Y.png

New ways to earn money with Linkvertise HERE

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, ovacai said:

Que tal Maldo. Le comento tengo problemas con gráfica ice lake. 10 generación I3-1005G1, no logra hacerlo andar. Aporto datos del hardware. Creo que solo falta por funcionar la gráfica. Thunderbolt 3 tampoco va. 

https://www.amazon.com/CHUWI-CoreBox-Pro-i3-1005G1-Expandable/dp/B08MT2ZCFK

Adjunto Efi. Para dsdt. O alguna solución. Desde ya gracias.

https://1drv.ms/u/s!AqrrLpD_98fshQg51bEILbKSXZH1

você não tem nenhum dispositivo declarado nas propriedades do dispositivo congfig.plist  deviceproperties 

2 minutes ago, anto barreca said:

você não tem nenhum dispositivo declarado nas propriedades do dispositivo congfig.plist  deviceproperties 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
Quote

<key>PciRoot(0x0)/Pci(0x2,0x0)</key>
            <dict>
                <key>AAPL,GfxYTile</key>
                <data>AQAAAA==</data>
                <key>AAPL,ig-platform-id</key>
                <data>AQBcig==</data>
                <key>device-id</key>
                <data>XIoAAA==</data>
                <key>enable-cdclk-frequency-fix</key>
                <data>AQAAAA==</data>
                <key>enable-cfl-backlight-fix</key>
                <data>AQAAAA==</data>
                <key>enable-dvmt-calc-fix</key>
                <data>AQAAAA==</data>
                <key>framebuffer-fbmem</key>
                <data>AACQAA==</data>
                <key>framebuffer-patch-enable</key>
                <data>AQAAAA==</data>
                <key>framebuffer-stolenmem</key>
                <data>AAAwAQ==</data>
                <key>framebuffer-unifiedmem</key>
                <data>AAAAwA==</data>
            </dict>

 

-Donations-

PayPal HERE - Stripe HERE - Ko-Fi HERE - BuyMeaCoffee HERE - Mercado Livre HERE

Skrill danielnmaldonado@gmail.com - BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3 - BNB 0x10D1d656eCa00bD521f9b4A43B83098B8142e115 - PicPay @danielnmaldonado - PiX @danielnmaldonado@gmail.com

Premium Users HERE - Problems with Paypal HERE

xcd5u2Y.png

New ways to earn money with Linkvertise HERE

Link to comment
Share on other sites

Hi, I'm from Italy.

I've no experience with Hackintosh, and i've found this thread because i've got a Chuwi Corebox Pro too.

Osx starts very well, but i can't find the correct combination of data to activate the HW Acceleration.

I used the Ovacai's EFI folder, because i can't make it myself :)

 

Any idea how to solve this problem?

 

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

-Donations-

PayPal HERE - Stripe HERE - Ko-Fi HERE - BuyMeaCoffee HERE - Mercado Livre HERE

Skrill danielnmaldonado@gmail.com - BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3 - BNB 0x10D1d656eCa00bD521f9b4A43B83098B8142e115 - PicPay @danielnmaldonado - PiX @danielnmaldonado@gmail.com

Premium Users HERE - Problems with Paypal HERE

xcd5u2Y.png

New ways to earn money with Linkvertise HERE

Link to comment
Share on other sites

https://drive.google.com/file/d/1kz-TuP5JfC_zSltYf5Tw7x-jJYgNENad/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1UaMJjeloTGKkTe0eiVasIsS4A1wfRmNv/view?usp=sharing

Here it is

 

Edit: Reading on various sites, i've found how extract from BIOS this:

0x2FCB1     Setting: DVMT Pre-Allocated, Variable: 0xA4 {05 91 C9 05 DF 05 41 27 18 00 A4 00 14 10 00 FE 00}
0x2FCC2         Default: 8 Bit, Value: 0xFE {5B 06 00 00 00 FE}
0x2FCC8         Option: 0M, Value: 0x0 {09 07 CA 05 00 00 00}
0x2FCCF         Option: 32M, Value: 0x1 {09 07 CB 05 00 00 01}
0x2FCD6         Option: 64M, Value: 0x2 {09 07 CC 05 00 00 02}
0x2FCDD         Option: 96M, Value: 0x3 {09 07 CD 05 00 00 03}
0x2FCE4         Option: 128M, Value: 0x4 {09 07 CE 05 00 00 04}
0x2FCEB         Option: 160M, Value: 0x5 {09 07 CF 05 00 00 05}

 

With uefi shell  i've checked that this bios is at 0x0, 0M, but i can't change this value due for a probably locked bios.

Edited by Cupidz
Link to comment
Share on other sites

Sorry MaLd0n, but i think i've not understand very well.

If i use my 1005G1 without acceleration the HDMI out is ok.

If i try acceleration i need to try DP o type-C?

My Chuwi has 1 HDMI, 1 DP,1 type-C (now i've connected to a hub with HDMI output and other usb)

 

Thank you very much

Edited by Cupidz
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...