Jump to content
MaLd0n

Mojave 18A391 GM its out

Recommended Posts

Usb update also did not work with HFS. I had to unmount volume from terminal and then I could convert to APFS to make update. Please note that Clover folder from your 7 series guide resulted in timeout AppleACPICPU. I copied Clover from your raw image and it went fine then.


Does APFS on hackintosh make problems? I have Mojave on old HDD for tests but I consider move it to SSD

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Usb update also did not work with HFS. I had to unmount volume from terminal and then I could convert to APFS to make update. Please note that Clover folder from your 7 series guide resulted in timeout AppleACPICPU. I copied Clover from your raw image and it went fine then.


Does APFS on hackintosh make problems? I have Mojave on old HDD for tests but I consider move it to SSD

just use fakesmc instead virtualsmc, dont work for all

Support Olarila Vanilla Hackintosh by making a donation HERE

About Premium Users you can check HERE

Problems with Paypal HERE

Link to comment
Share on other sites

Installed in dual boot with Windows10 Professional on my Asus F541U. All was fine for a while (no trackpad or wifi - used dongle and external mouse instead) but after a reboot the EFI partition is now missing on the HD. I can only boot in the Mojave partition from the USB memory. Clover on the HD only allows Windows selection...

What happened? There are options to restore the "missinf" EFi partition? It was a 200MB FAT. :help

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Installed in dual boot with Windows10 Professional on my Asus F541U. All was fine for a while (no trackpad or wifi - used dongle and external mouse instead) but after a reboot the EFI partition is now missing on the HD. I can only boot in the Mojave partition from the USB memory. Clover on the HD only allows Windows selection...

What happened? There are options to restore the "missinf" EFi partition? It was a 200MB FAT. :help

check here about dual boot

https://Olarila.com/forum/viewtopic.php?f=28&t=6701

Support Olarila Vanilla Hackintosh by making a donation HERE

About Premium Users you can check HERE

Problems with Paypal HERE

Link to comment
Share on other sites

Thanks MaLdon,

My sistem was running correctly with a 200Mb EFI FAT partition, NTFS partition with WINDOWS10 and APFS partition with Mojave.

After several days of use without any kind of trouble, the EFI partiton disappears, apparently inglobated into the APFS container, but accessible only from USB installer Vlover and not the clover that appears booting from the HD...

Strange, uh?


Apple forever, even if not on Apple. :frantics

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...