Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '10.15.3'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • 🇬🇧 English
    • NEWS Releases & Updates
    • Olarila ISO/USB Images
    • Guides and Tutorials
    • macOS
    • Olarila Apps
    • Hardware
    • Olarila Buyer's Guide
    • DSDT & Patch Requests
    • Olarila Hackintosh Machines
    • Mods & Overclocking
    • Hackintosh Photos, Screenshots and Benchmarks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Themes & Wallpapers
    • Apple World
    • 👉 Donate
  • 🇧🇷 Português
    • Novos Lançamentos & Atualizações
    • Aplicativos & Apps Úteis
    • Guias & Tutoriais Hackintosh
    • DSDT & Pedidos de Patch
    • macOS
    • Hardware
    • Discussão geral

Categories

  • Files
  • Bootloader
  • DSDT
  • Utils & Software
  • Clover Folders

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


CPU


Motherboard


GPU


INTERESTS


OCCUPATION


ICQ


WEBSITE


YAHOO


AOL


LOCATION


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


SKYPE


TWITTER


YOUTUBE

Found 3 results

  1. Boa tarde galera, Minhas configs: Placa mãe : Pcware IPMH110p Processador : i7 7700 3.6GHz Placa vídeo : Gráficos HD Intel 630 SSD : Kingston A400 SA400S37/240G HD : 1TB SATA 8 MB 2.5 5400 RPM (WD10JPVX-22JC3T0), Western Digital RAM : 2 x Crucial 8GB DDR4 2400 MT/s Fiz o procedimento do Hackintosh da seguinte forma: Baixei a imagem do Olarila Catalina 10.15.3 e extrai ela; Instalei o balenaEtcher 1.5.94; Usei ele para "montar" a imagem em um pendrive de 32GB; Entrei na BIOS e fiz as seguintes configurações: Desativei a virtualização; Desativei o Fast Boot; Desativei o Secure Boot; Desativei o Network Boot; Coloquei o Boot Mode para UEFI only; Coloquei o SATA Mode para AHCI; Coloquei a DVMT Memory para 128MB. Em seguida ele entrou no menu do Olarila e escolhi "Boot MacOS Install from Olarila Catalina 10.15.3"; Ele executou algumas linhas de comando, porém ao terminar todas essas, ele não carregou a imagem para a instalação do MacOS, ele reiniciou e voltou pro passo 5; Tentei mais algumas vezes mudando o Boot Mode para UEFI and Legacy porém não funcionou mesmo assim. Alguém tem alguma ideia do que pode estar acontecendo? Talvez alguma config da BIOS que não fiz direito ou até a própria imagem que eu baixei. Desde já agradeço a todos.
  2. Hi guys, I cloned my Hackintosh partition using CarbonCopyCloner to an external SSD drive. Everything works, but for some strange reason, when i boot from the external SSD drive, Clover shows the icon for this drive as some kind of error. Please refer to attached picture in the zip file. Any ideas on how to fix this? Thanks! clover.zip
  3. Hello my HP SFF has the following components: - Intel Haswell HDMI - Realtek ALC221 I'm using an DisplayPort -> HDMI cable which works well for video but none for audio Here are my kext: AirportBrcmFixup 2.0.6 AppleALC 1.4.6 FakeSMC 3.5.2 IntelMausiEthernet 1.0.2 Lilu 1.4.1 NoTouchID 1.0.3 NullCPUPowerManager 1.0.0d2 VoodooPS2Controller 2.1.1 VoodooTSCSync 1.5.0 WhateverGreen 1.3.6 Please can you give me any advice? Regards PS: don't know how to add config.plist
×
×
  • Create New...