Jump to content
losewin

Bootloop, won't proceed to login screen

Recommended Posts

Hi guys, Im having problem booting with High Sierra, before it was fine, but one time it got freezes then I restarted then a message said 'Your computer restart' then I press any keys and it goes to the Appke Logo Loading screen but after that it got restarted over and over, I how can I fix this? :(

CPU: Intel® Core i5-9400F

MOBO: ECS > H310CH5-M2

GPU: Nvidia GTX 750ti

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

post one photo, use -v

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...