Jump to content
Noryat

Problems with hackintosh Lenovo S145 i7 10th generation

Recommended Posts

Hi!
I ventured into installing macOS Big Sur on my Lenovo S145 and had a lot of problems...
After a few days I managed to use an EFI that works with the trackpad and wifi, but it gave some bugs at startup. I don't know if it was because of the processor, chipset or GPU...
After searching a lot, I found here on the forum the EFI for my processor, a 10th generation IceLake i7.
The startup now goes great, no video bugs, but my trackpad or wifi doesn't work...
can anybody help me?

My settings:
Lenovo S145 I7 10th Icelake
Intel wifi
Intel Iris Plus GPU

graciously

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

-Donations-

PayPal HERE - Stripe HERE - Ko-Fi HERE - BuyMeaCoffee HERE - Mercado Livre HERE

Skrill [email protected]

BTC 1BDzsV4bw3DVCiffFAeNKsdEzqkPXNVrXR

ETH BSC BEP20 0xb57cfdfa371fad1981910f0e8332409ab99f74d9

BNB 0x10D1d656eCa00bD521f9b4A43B83098B8142e115

USDT BSC BEP20 0xb57cfdfa371fad1981910f0e8332409ab99f74d9

USDT TRC20 TUR6Z9AVS4AYzqPnULoHrfFvppRbhXmNbZ

PicPay @danielnmaldonado

PiX @[email protected]

Problems with Paypal HERE

xcd5u2Y.png

Sign up for a Bybit account and claim exclusive rewards HERE

New ways to earn money with Linkvertise HERE

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

-Donations-

PayPal HERE - Stripe HERE - Ko-Fi HERE - BuyMeaCoffee HERE - Mercado Livre HERE

Skrill [email protected]

BTC 1BDzsV4bw3DVCiffFAeNKsdEzqkPXNVrXR

ETH BSC BEP20 0xb57cfdfa371fad1981910f0e8332409ab99f74d9

BNB 0x10D1d656eCa00bD521f9b4A43B83098B8142e115

USDT BSC BEP20 0xb57cfdfa371fad1981910f0e8332409ab99f74d9

USDT TRC20 TUR6Z9AVS4AYzqPnULoHrfFvppRbhXmNbZ

PicPay @danielnmaldonado

PiX @[email protected]

Problems with Paypal HERE

xcd5u2Y.png

Sign up for a Bybit account and claim exclusive rewards HERE

New ways to earn money with Linkvertise HERE

Link to comment
Share on other sites

Buenas tchê!

De início não funcionou a placa wireless, daí puxei uma kext de outra EFI que eu tinha e rodou!

Valeu pela ajuda Daniel!!!

Aproveitando o embalo...
Minha bios não deixa salvo as configurações que eu faço...
A opção fast boot fica mudando automaticamente para Enable. Além disso, depois de eu usar o macOS, quando eu entro no windows a hora está sempre errada...O que poderia ser isso?

O windows 10 está instalado no NVMe que veio de fábrica e o MacOS está instalado em um outro ssd.

Se puder ajudar =D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...