Jump to content
hksh09

Waiting for remote debugger connection : kdp_poll : no debugger device

Recommended Posts

Good morning everyone
I am trying to install macos sierra 10.12 version on my hackintosh . My rig is Gigabyte g41 mts2pt mobo and cpu e8400 and gpu msi n210 . When I try to install get an error that is waiting for remote debugger connection :kdp_poll : no debugger device how to fix it . Thanks in advance.
 

Attachments

  • IMG_20210129_184755.jpg
Edited by hksh09
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

use nullcpupm kext

NullCPUPowerManagement.kext.zip

u need solve power management

-Donations-

PayPal HERE - Stripe HERE - Ko-Fi HERE - BuyMeaCoffee HERE - Mercado Livre HERE

Skrill danielnmaldonado@gmail.com - BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3 - BNB 0x10D1d656eCa00bD521f9b4A43B83098B8142e115 - PicPay @danielnmaldonado - PiX @danielnmaldonado@gmail.com

Premium Users HERE - Problems with Paypal HERE

xcd5u2Y.png

New ways to earn money with Linkvertise HERE

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...