Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'z590'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • 🇬🇧 English
    • NEWS Releases & Updates
    • macOS Full Installer Database from Apple
    • Olarila Vanilla Images
    • Guides and Tutorials
    • Hackintosh EFI Folder Collection
    • macOS
    • Olarila Apps
    • Hardware
    • Olarila Buyer's Guide
    • DSDT & Patch Requests
    • Olarila Hackintosh Machines
    • Mods & Overclocking
    • Hackintosh Photos, Screenshots and Benchmarks
    • Buying Thoughts, Reviews, and Recommendations
    • Themes & Wallpapers
    • Apple World
    • 👉 Donate
  • 🇧🇷 Português
    • Novos Lançamentos & Atualizações
    • Aplicativos & Apps Úteis
    • Guias & Tutoriais Hackintosh
    • DSDT & Pedidos de Patch
    • macOS BR
    • Hardware BR
    • Discussão geral

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


CPU


Motherboard


GPU


INTERESTS


OCCUPATION


ICQ


WEBSITE


YAHOO


AOL


LOCATION


FACEBOOK


GOOGLEPLUS


SKYPE


TWITTER


YOUTUBE

Found 3 results

  1. Comparto EFI para Escritorio Rocket Lake, Actualizado Al Día de la fecha 11/01/2022. controladores y Bootloader recientes .. todo Funcional .. Mapeo con caja Sentey GS-6450. EFI - Desktop Rocket - dGPU AMD - OC078
  2. Asap Need a clear EFI folder Monterey Z590 Gaming X (rev 1.0) (Aorus RX6900XT) Open Core Intel i9 11900K TNX Folder from site not working GPU (Aorus RX6900XT) https://olarila.com/files/OPENCORE.MOD1/EFI.Opencore.Desktop.RocketLake.MOD.zip
  3. Hola amigos 😜 My build is Open Core 0.6.8 | Catalina 10.5.7 | Asus Z590M Prime-Plus | Intel i5 10400 | IGPU intel UHD 630 | Corsair VENGEANCE 8 GB DDR4 3200 Mhz | Plextor NVME M2 256 GB | Gigabyte SSD 256 GB | PSU Corsair CX 550 W |Dell P2418D 2K DP-HDMI. I can't make IGPU output to work and I tried all the patches using Hackintool and add them into the Device Properties. What is weird is that the same CPU but with an older mobo z490 works perfectly fine. In the Bios I have selected CPU Graphics and DVMT Pre-allocated video memory to 64MB, in the Menu I can also see video output AUTO,PEG and PCIE. Using screen sharing I was able to see that Hackintool was showing video decoder fully supported but my display was not recognized also made a ACPI dump pre boot and took screenshoots. I need help with a patch ❤️, thank you 🙏. ACPI dump.zip media.zip
×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...