Jump to content
CooSee

need new or better DSDT for Catalina

Recommended Posts

hello,

installed Catilina with your current ISO and used DSDT file from Mojave, but after installing/upgrading iStat and dowloading additional driver for Intel System, the System just restarts.

Now after restarting again, the System goes in loop, because it's always trying to install this additional driver for Intel System, after login.

With or without DSDT, no luck.

Maybe you can do your Magic ūüôÉ

This is RunMe from Mojave.

thx

 

 

Send me CooSeeS -iMac.zip

bequiet! Silent Base 800 Black

MSI C236A Workstation - Intel Xeon E3-1245v5 - 32GB RAM Kingston - Sapphire Nitro+ Radeon RX590 8G

Samsung SSD PM970 EVO M.2 500GB - Gigabyte AORUS PCI-E NVME 1TB

Teufel Concept C 2.1

HyperX Alloy Elite RGB - Optical Gaming Mouse G400

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, MaLd0n said:

intel power gadget?

thx for quick reply.

i don't know, maybe - i just followed the request from current iStat install.

bequiet! Silent Base 800 Black

MSI C236A Workstation - Intel Xeon E3-1245v5 - 32GB RAM Kingston - Sapphire Nitro+ Radeon RX590 8G

Samsung SSD PM970 EVO M.2 500GB - Gigabyte AORUS PCI-E NVME 1TB

Teufel Concept C 2.1

HyperX Alloy Elite RGB - Optical Gaming Mouse G400

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, MaLd0n said:

use debug=0x100 and keepsyms=1 and check what cause this problem

as Clover Boot Options ?

sorry, i forgot some things ūüėá

thx

bequiet! Silent Base 800 Black

MSI C236A Workstation - Intel Xeon E3-1245v5 - 32GB RAM Kingston - Sapphire Nitro+ Radeon RX590 8G

Samsung SSD PM970 EVO M.2 500GB - Gigabyte AORUS PCI-E NVME 1TB

Teufel Concept C 2.1

HyperX Alloy Elite RGB - Optical Gaming Mouse G400

Link to comment
Share on other sites

thx, will try right now !

now the System just freeze after login - no mouse - no keyboard.

and yes, it's Intel Power Gadget.

i think i just reinstall without iStat.

is everything ok with my DSDT file?

on Mojave everything's working good with the DSDT file.

 

 

Edited by CooSee

bequiet! Silent Base 800 Black

MSI C236A Workstation - Intel Xeon E3-1245v5 - 32GB RAM Kingston - Sapphire Nitro+ Radeon RX590 8G

Samsung SSD PM970 EVO M.2 500GB - Gigabyte AORUS PCI-E NVME 1TB

Teufel Concept C 2.1

HyperX Alloy Elite RGB - Optical Gaming Mouse G400

Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, MaLd0n said:

try now

thx - edit working now.

just tried again without my old DSDT - System freeze.

i think, i stick to Mojave, because it works.

can you maybe take a look at my DSDT if everythings ok?

just take your Time.

thx

Edited by CooSee

bequiet! Silent Base 800 Black

MSI C236A Workstation - Intel Xeon E3-1245v5 - 32GB RAM Kingston - Sapphire Nitro+ Radeon RX590 8G

Samsung SSD PM970 EVO M.2 500GB - Gigabyte AORUS PCI-E NVME 1TB

Teufel Concept C 2.1

HyperX Alloy Elite RGB - Optical Gaming Mouse G400

Link to comment
Share on other sites

51 minutes ago, MaLd0n said:

test this folder. if woirk put in efi ssd, reboot and extract new sendme

EFI.zip 3.54 MB · 1 download

worked, but somehow LittleSnitch got reset > had to reactivate with the serial number.

Send me CooSeeS -iMac_NEW.zip

...

what about the Apple folder in my EFI folder ?

can't upload - file's to big > 19,7 MB >> uploaded screenshots.

...

i hope this is not a misunderstanding - i just deleted my Catalina Drive, will stick to Mojave!

SendMe files are all from Mojave.

thx

 

Archive.zip

Edited by CooSee

bequiet! Silent Base 800 Black

MSI C236A Workstation - Intel Xeon E3-1245v5 - 32GB RAM Kingston - Sapphire Nitro+ Radeon RX590 8G

Samsung SSD PM970 EVO M.2 500GB - Gigabyte AORUS PCI-E NVME 1TB

Teufel Concept C 2.1

HyperX Alloy Elite RGB - Optical Gaming Mouse G400

Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, MaLd0n said:

use my last folder with this dsdt

DSDT.aml.zip 32.48 kB · 2 downloads

change smbios to imacpro1,1 for native hardware accel

thx ūü§™

but, why change to imacpro1,1 ?

i think everything's working fine, even my RX590 is correctly detected with your edit - was detected as RX 580 before.

Metal:	Supported, feature set macOS GPUFamily2 v1

even iStat works, except GPU temp not shown, but that's ok for me.

and

Prozessor 3,5 GHz Unknown

is only cosmetic i assume.

Edited by CooSee

bequiet! Silent Base 800 Black

MSI C236A Workstation - Intel Xeon E3-1245v5 - 32GB RAM Kingston - Sapphire Nitro+ Radeon RX590 8G

Samsung SSD PM970 EVO M.2 500GB - Gigabyte AORUS PCI-E NVME 1TB

Teufel Concept C 2.1

HyperX Alloy Elite RGB - Optical Gaming Mouse G400

Link to comment
Share on other sites

50 minutes ago, MaLd0n said:

have a native hardware accel ;) 

thank you so much - now AppStore's working too ūüėÖ

bequiet! Silent Base 800 Black

MSI C236A Workstation - Intel Xeon E3-1245v5 - 32GB RAM Kingston - Sapphire Nitro+ Radeon RX590 8G

Samsung SSD PM970 EVO M.2 500GB - Gigabyte AORUS PCI-E NVME 1TB

Teufel Concept C 2.1

HyperX Alloy Elite RGB - Optical Gaming Mouse G400

Link to comment
Share on other sites





×
  • Create New...

Hey! Welcome to Olarila.com  Please Disable Your ADBlocker!

3vHSCmh.png

The popup will be closed in 15 seconds...