Jump to content
Jav Master

Verbose mode still going, and how to add startup sound

Recommended Posts

Hi, thanks for the great help. Recently I finally Put together a Gigabyte Z390 Gaming X with i5 9600k. 32 RAM and NvME Drives. All is going good, but since I used the Vanilla Olarila installer, still shows verbose at startup and shutdown. I configured Clover Boot by erasing -v but still showing verbose. Where else can I look for something that is enabling it?
Also, can i add a startup sound at boot?

Thanks in advance!

Jav

 

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

clear nvram

oc have this entrei

clover, press f1 in clover boot screen

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...