Jump to content
rev4turbomonster

Could someone help can only use HDMI not DisplayPort

Recommended Posts

Hi All,

 

I have a z390 prime Asus board with i9 9900k 64gb of ram nvme and ssd storage.  I did have an rx580 and have recently upgraded to an xt5700 sapphire nitro +.  When using HDMI on windows or macOS the screen is flickering not sure if it is the quality of HDMI lead or something else.  When I have the DisplayPort cable connected in windows I get no flickering and it is perfect.  I want to be on DisplayPort for the new monitor I am getting but when I plug this in for macOS I get no output.  Could someone advise me what I need to do in clover to get my displayports working

 

Thanks

 

Matt

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

check Hackintool, Menu/Patch/System Configs, have many presets there!

fjHScry.png

 

-Donations-

PayPal HERE - Stripe HERE - Ko-Fi HERE - BuyMeaCoffee HERE - Mercado Livre HERE

Skrill danielnmaldonado@gmail.com - BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3 - BNB 0x10D1d656eCa00bD521f9b4A43B83098B8142e115 - PicPay @danielnmaldonado - PiX @danielnmaldonado@gmail.com

Premium Users HERE - Problems with Paypal HERE

xcd5u2Y.png

New ways to earn money with Linkvertise HERE

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...