Jump to content
witjojo

IGPU HD4600 on board GA-Z97-D3H

Recommended Posts

Why it is not possible to inject the integrated HD4600 on GA-Z97-D3H board?

I have already tested some of Ozmosis Roms. Existing Roms and self-created.


Now I used the original manufacturer Rom and tried Colver.

I have already tested many settings and configurations.


Including these:


- config.plist/Graphics/Inject/Intel=true

- config.plist/Graphics/ig-platform-id=0x0d220003


I also tried with the following settings:


DeviceProperties


PciRoot(0x0)/Pci(0x2,0x0)


AAPL,ig-platform-id

AwAiDQ==

device-id

EgQAAA==




Is there anyone who has run the HD4600 on board GA-Z97-D3H?

I searched some forums and I don't found a person running the HD4600 on GA-Z97-D3H.


If there is someone who can help me please tell me what I can do.

I've spent many hours with it. I despair slowly.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

[ref]witjojo[/ref], clover bootloader have all info about it, try with only InjectIntel

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now




×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...