Jump to content
amuroraysg

problem booting using clover high sierra

Recommended Posts

Hi i have a space m83 SFF with a geforce 1050 and 16GB ram with 500GB SSD

i was able to install osx 10.13 due to 14 no nvidia driver


all works except for sound which i am still troubleshooting.

but my problem is when i boot into clover after random seed i will have osxoptiofix3drv error

the strange thing is it will stop me from booting but if i choose option by pressing O on the drive selection screen and hit return without doing anything it will allow me to boot into osx


anybody have similar experience?


rQpUwII.jpg

:cry:

Link to comment
Share on other sites

i didn't make any back up which i should if i don't find any answer i may rebuilt again tonight. i been doing a few changes to get everything working until i am not sure what i did cause this. it wasn't showing this error initially when i complete my os built.


i least i know what work and will be to get to that stage faster...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...