Jump to content
StevenToast

High Sierra - YouTube videos fast forward or skip to end

Recommended Posts

I have this weird problem, maybe other have it too: on many websites that have embedded video content (youtube, google photos, sometimes fecebook, not vimeo though) the video playback either start on fast forward either skips directly at the end of the video. In some days it works fine - I can't really tell if it could be the youtube encoding for certain videos that work and a different encoding for the ones that don't. Also IINA video player (based on mpv/ffmpeg) sometimes plays only the audio of the video I am trying to watch, freezes video at first frame and progress bar stays at 00:00 - while audio plays normal.


Any ideas?


HS10.13.6, i72600K, asus p8-z68 v pro (first gen), nvidia 1060

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

[ref]StevenToast[/ref], post one dump here

RunMe.app

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

[ref]StevenToast[/ref], use it with last clover version

CLOVER.zip

 

generate one ssdt for good PM

https://Olarila.com/files/Utils/ssdtPRGen.command.zip

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

[ref]StevenToast[/ref], extract new SEND_ME with new files

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

Hi, managed to shut down earlier than planned, here is the RunMe result with your exact clover files. I booted from a USB drive. Intel Power Gadget shows the CPU at 1.60 GHz all the time, does not go to 4.4 GHz anymore. The BIOS is patched for Hackintosh (I don't remember the utility) but I think you know what I am talking about.

Send me STUDIO-LAN.home.zip

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

[ref]StevenToast[/ref], i don't use bios mod ;)

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

So your opinion is that if I restore the BIOS to unpatched original ASUS version and give your clover a try again, the chances are it will work with my configuration?


Just to clarify, my motherboard is the very first P8-Z68 V pro model, not gen2/3 or whatever models appeared on the market.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

[ref]StevenToast[/ref], use my clover folder above and extract new SEND_ME


u generate one ssdt for good Power Management?

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

I have:

1. replaced BIOS with unpatched one and restored all settings (including overclock)

2. generated SSDT again, copy on USB, boot from USB

3. generated new SendMe 3 file



Notes: If I set CPU in bios to default, it stays at 3.4 GHz. If I set CPU to Overclock XMP profile 100 x 44, then it stays at 1.6 GHz. I need overclock, otherwise 3.4 is too slow.


At start (verbose) I can see


DSMOS has arrived

Unsupported CPU

Unsupported CPU

Unsupported PCH

P-State stepper Error 18 at step 2 in context 2 in CPU 1

P-State stepper Error 18 at step 2 in context 2 in CPU 2

...

P-State stepper Error 18 at step 2 in context 2 in CPU 6

P-State stepper Error 18 at step 2 in context 2 in CPU 0

 

bdmesg|grep -y \.aml
1:163  0:001  - DSDT.AML
2:761  0:000  DSDT found in Clover volume OEM folder: EFI\CLOVER\ACPI\patched\DSDT.aml
3:038  0:000  === [ ACPIPatchedAML ] ====================================
3:038  0:000  Inserting SSDT.AML from EFI\CLOVER\ACPI\patched: ignore on pass 1
3:038  0:000  === [ ACPIPatchedAML ] ====================================
3:038  0:000  Inserting SSDT.AML from EFI\CLOVER\ACPI\patched: size=1694 ... Success

Send me 3 STUDIO-LAN.home.zip

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

no idea

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now




×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...