Jump to content
eagle06

Help with Legion Y520-15IKBN sleep, graphics and wifi

Recommended Posts

Hi,

I got my hackintosh 10.13.5 working. But after boot even if i change anything in config.plist using clover editor and rebooting ,nothing seems to take effect.


System config is:


Intel Core i5-7300HQ Processor ( 2.50GHz 2400MHz 6MB )

8.0GB PC4-19200 DDR4 SODIMM 2400MHz

NVIDIA GeForce GTX1050 4GB GDDR5

Qualcomm Atheros QCA6174A


As of now my system is showing only intel HD630 integrated graphics, is there a way to enable gtx1050?

I tried setting inject nvidia, nvdrv= 1 etc but these settings seems like getting ignored.


Also i observed battery life is half when compared to windows 10. In intel power app everything seems to be normal.

Is there a way to fix sleep?


Attached my runme files

Send me zfxs-MacBook-Pro.zip

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

With my current conig pc is going to sleep for a brief moment and keyboard lights and fans are turning on again. After wakeup pc functions very slow until restart.

the problem is Power Management


use ur old clover folder, u need test what cause KP, looks like a Lilu or Whatevergreen kext

Support Olarila Vanilla Hackintosh by making a donation HERE

About Premium Users you can check HERE

Problems with Paypal HERE

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...