Jump to content
PaulinhoAbaete

EL CAPITAN NAO DESLIGA APÓS INSTALAÇÃO

Recommended Posts

BOA TARDE!!

INSTALEI O EL CAPITAN 10.11.6 TUDO CERTINHO COM TODAS AS KEXTS FUNCIONANDO,

USEI O CLOVER EM UEFI E USEI O unishit PARA CRIAR O PEN DRIVER DE BOOT, ATÉ AÍ TUDO CERTO, MAS DEPOIS DE UM TEMPO O OS NAO DESLIGA MAIS,

NEM REINICIA, SÓ PELO BOTAO POWER DA CPU.

JA ACONTECEU ISSO COM ALGUEM? OU ALGUEM PODE ME AJUDAR?

DESDE JA AGRADEÇO Á TODOS.

ASUS B85M-GAMER

4,40 GHz Intel Core i7 4790k

24Gb Memoria

NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2047 GygaByte

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

usa o shutdown fix do clover

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...