Jump to content
psycmos

Error loading kernel cache (0xe)

Recommended Posts

I installed one Kext for NETWORK device.

After i did rebuild kext cache and now clover give me that error.

"Error loading kernel cache (0xe)"


I deleted System /Library / Caches /com.apple.kext.caches /kernelcache

but not works.


I use AptioFix2 but nothing


Now i can boot in to system, so there are any way to solve it?


I tried ( -f ), (UseKernelCache=No) , but no way to solve it.


Somebody can help me?


Best Regards, Nuno Pinhel

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

[ref]CompHuh[/ref], use last clover verrsion

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...