Jump to content
Rede Contabilidade

Monterey Dell Optplex 3040 Micro - Dual Monitor Não funciona

Recommended Posts

Boa tarde!

Sou novo com Hackintosh, fiz a instalação do Monterey no Dell Optiplex
Especificações:
Intel Core i5 6500T Skylake
SSD 256GB

Intel HD Graphics 530;
a instalação ocorreu tudo certo, estou usando o sistem sem problemas, porém não consigo usar dois monitores, tem uma entrada DP e uma HDMI, porém o sistema só reconhece o vídeo em um dos dois.
Por exemplo, se ligar o sistema com o cabo na porta HDMI tem sinal de vídeo ok
Se eu ligar somente no porta DP tem sinal de Vídeo OK
Se eu ligar com as duas entradas de uma vez, só tem vídeo no DP.
Alguém pode me ajudar com essa situação.

Edited by Rede Contabilidade
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

-Donations-

PayPal HERE - Stripe HERE - Ko-Fi HERE - BuyMeaCoffee HERE - Mercado Livre HERE

Skrill [email protected]

BTC 1BDzsV4bw3DVCiffFAeNKsdEzqkPXNVrXR

ETH BSC BEP20 0xb57cfdfa371fad1981910f0e8332409ab99f74d9

BNB 0x10D1d656eCa00bD521f9b4A43B83098B8142e115

USDT BSC BEP20 0xb57cfdfa371fad1981910f0e8332409ab99f74d9

USDT TRC20 TUR6Z9AVS4AYzqPnULoHrfFvppRbhXmNbZ

PicPay @danielnmaldonado

PiX @[email protected]

Problems with Paypal HERE

xcd5u2Y.png

Sign up for a Bybit account and claim exclusive rewards HERE

New ways to earn money with Linkvertise HERE

Link to comment
Share on other sites

On 7/27/2022 at 4:25 AM, Rede Contabilidade said:

Good evening!

I'm new to Hackintosh, I installed Monterey on Dell Optiplex
Specifications:
Intel Core i5 6500T Skylake
SSD 256GB

Intel HD Graphics 530;
the installation went all right, I'm using the system without problems, but I can't use two monitors, it has a DP and an HDMI input, but the system only recognizes the video on one of the two.
For example, if I connect the system with the cable in the HDMI port, there is a video signal ok
If I connect only in the DP port, there is a Video signal OK
If I connect with both inputs at once, there is only video in the DP.
Can anyone help me with this situation.

Hi i was not able to fix Intel HD graphics 530 could you share the EFI folder ot the Config.plist with me?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...