Jump to content
ikeferraz

Probleminha com o 10.6.3

Recommended Posts

Boa tarde povo.

Tou tentando instalar o 10.6.3 retail aqui, porém, um errinho que acontece com muita gente ta acontecendo comigo.

depois de colocar

cpus=1 busratio=17 maxmem=2048 USBBusFix=Yes GraphicsEnabler=No arch=i386 -f -v


me aparece "Still waiting for root device"


Alguém sabe o que fazer? já procurei e tudo o que eu tentei não deu certo.


MOBO: Gigabyte M68MT-2SP AMD Phenon II X4 965 1x4DDR3 GeForce8400GS

Link to comment
Share on other sites

Olá,


se tiver, ativa a opção SATA AHCI no BIOS.


Senão o DVD ou o CD de boot precisa ter a kext ATA para a sua controladora. Recomendo o OSX86 ModCD.


http://Olarila.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=20

Donation with Paypal | Mercado Livre | Premium and Donators Users | Installation GUIDE

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

Link to comment
Share on other sites

Tenta por USB


http://Olarila.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=21


Pode ser que entre no instalador e não reconheça o HD, mas não tem como saber sem testar.

Donation with Paypal | Mercado Livre | Premium and Donators Users | Installation GUIDE

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...