Jump to content
gazza35

Help with booting from HDD after installed catalina

Recommended Posts

Hi guys

FINALLY installed Catalina from Olarila premade usb booter.

After install, i copy the EFI folder to the efi on my HDD,  im having an issue there,  Hdd will boot into system fine from USB i used to install, but Wont boot from the actuall HDD itself without the usb,  My EFI is straight from the usb as a copy,  Config is fine,  Kexts are fine,  but the error im getting is - - "ERROR allocating 0x321d pages at 0x0000000001031000 alloc type 2 Error loading kernel cache (0x9).   Boot failed: will sleep for 10 seconds before exiting..............."

Has anyone encountered this and what is the solution please??,  ive never had this problem installing Olarila images in the past,  i even had my previous efi backed up and have the same problem.

Please help me boot without the need for usb stick.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

u need use last clover or opencore version and reset nvram one time

  • Like 1

-Donations-

PayPal HERE - Stripe HERE - Ko-Fi HERE - BuyMeaCoffee HERE - Mercado Livre HERE

Skrill [email protected]

BTC 1BDzsV4bw3DVCiffFAeNKsdEzqkPXNVrXR

ETH BSC BEP20 0xb57cfdfa371fad1981910f0e8332409ab99f74d9

BNB 0x10D1d656eCa00bD521f9b4A43B83098B8142e115

USDT BSC BEP20 0xb57cfdfa371fad1981910f0e8332409ab99f74d9

USDT TRC20 TUR6Z9AVS4AYzqPnULoHrfFvppRbhXmNbZ

PicPay @danielnmaldonado

PiX @[email protected]

Problems with Paypal HERE

xcd5u2Y.png

Sign up for a Bybit account and claim exclusive rewards HERE

New ways to earn money with Linkvertise HERE

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, MaLd0n said:

u need use last clover or opencore version and reset nvram one time

Thanks buddy,  Now booting,   only 1 issue left to solve,  and thats in the clover boot screen itself where i select the os to boot to i have now lost keyboard funcionality,  it is a USB wireless keyboard,  it was working previously when i couldnt get the system to boot, but with latest clover installed and working boot,  i cant alter anything at Clover bootscreen,  it is of course your configs im using still so all usb patches and that will be done already, maybe its a kext or something, any ideas what could cause this?,  once i reach the system and it loads up, USB then works,  but not at the clover boot screen.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

-Donations-

PayPal HERE - Stripe HERE - Ko-Fi HERE - BuyMeaCoffee HERE - Mercado Livre HERE

Skrill [email protected]

BTC 1BDzsV4bw3DVCiffFAeNKsdEzqkPXNVrXR

ETH BSC BEP20 0xb57cfdfa371fad1981910f0e8332409ab99f74d9

BNB 0x10D1d656eCa00bD521f9b4A43B83098B8142e115

USDT BSC BEP20 0xb57cfdfa371fad1981910f0e8332409ab99f74d9

USDT TRC20 TUR6Z9AVS4AYzqPnULoHrfFvppRbhXmNbZ

PicPay @danielnmaldonado

PiX @[email protected]

Problems with Paypal HERE

xcd5u2Y.png

Sign up for a Bybit account and claim exclusive rewards HERE

New ways to earn money with Linkvertise HERE

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...