Jump to content
oldskoolind

H61M-DS2 10.8.2 audio issues?

Recommended Posts

Hello, I've installed lion and upgraded it to 10.7.5 and audio did fine from multishit, upgraded to mountain lion and had issues with audio (ALC887) fixed it, upgraded to 10.8.2 and lost sound. Tried everything. I'm not using a patched DSDT because I can't find one for rev 2.0 of this board. Here's the build specs. GA-H61M-DS2 mobo, 8gb hyperx Kingston ram, 2gb gigabyte gt630 gpu, intel celeron g530, atheros ar593 wifi card, everything worked OOB except audio. Any one have some suggestions to fix this issue? Thanks.

EDIT: every voodoo alc8xx kext just causes a kernal panic, while most patched applehda kexts and alc8xx kexts show the volume icon, no hardware shows in sound in system settings. It shows in hard ware profile as intel high definition audio but shows no kext loaded or anything like that. Thanks again.

Link to comment
Share on other sites

Thanks man, I've seen this kext on their site before, but I haven't tried it due to this "Note: You must change the Layout to 1 in the DSDT patch HDEF." I'm not using a DSDT so I don't know how'd I go about changing that. Thanks for your help.

 

hello


read again the post , is updated


good hack

PB Easy Note TM 86 - i5 430 M - H55M - Ram - 6 GB - Alc272 - Radeon HD 5470 512 QE/CI

Lenovo G500 - i5 3230m - HM77 - Ram - 8 GB - Conexant audio - HD 4000

My OS X Files 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...