Jump to content
Irish_Man

G-Z490 Vision G - 10700K - Sapphire RX580

Recommended Posts

Hi Maldon. Can you please help?

BT is missing from SysPrefs (Wi/BT-BCM94360CS). And no audio trough DisplayPort. 

You already patched it but I was using it on my other build. I got 2 same builds because I thought it will work on both. Only, this one has no M2 yet.

Thank you very much

 

Send me Irish-Mans-iMac.zip

Edited by Irish_Man

Gigabyte Z490 - Vision G

Intel  Core i7-10700K

Saphire Radeon Pulse RX 580 4Gb

Corsair Vengeance RGB PRO 32GB (2x16GB) DDR4 3600 C18

Samsung SSD EVO 860 500GB

Corsair HX750 80Plus Platinum

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

i dont see bt load into usb

check usb cable

 

audio, is full load

-Donations-

PayPal HERE - Stripe HERE - Ko-Fi HERE - BuyMeaCoffee HERE - Mercado Livre HERE

Skrill danielnmaldonado@gmail.com - BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3 - BNB 0x10D1d656eCa00bD521f9b4A43B83098B8142e115 - PicPay @danielnmaldonado - PiX @danielnmaldonado@gmail.com

Premium Users HERE - Problems with Paypal HERE

xcd5u2Y.png

New ways to earn money with Linkvertise HERE

Link to comment
Share on other sites

Thanks

Weird, im using PCIe adapter for WiFi/BT.  WiFi is working but BT is not. I'll pull it out to check connections

  • Like 1

Gigabyte Z490 - Vision G

Intel  Core i7-10700K

Saphire Radeon Pulse RX 580 4Gb

Corsair Vengeance RGB PRO 32GB (2x16GB) DDR4 3600 C18

Samsung SSD EVO 860 500GB

Corsair HX750 80Plus Platinum

Link to comment
Share on other sites





×
  • Create New...