Jump to content

Recommended Posts

Hi, I have a problem with Hackintosh High Sierra 10.13.6, exactly when I set up everything, I get an "End RandomSeed" problem. I've been living with this problem for 2 weeks now, and so far I haven't solved it. Can someone help me? In the attachment my EFI is added if someone would need it. I am using OpenCore 0.6.6, I used older and newer did not help.

Computer Specifications:

CPU: Intel Core I5-2400 (Sandy Bridge)

Motherboard: Asus P8Z68-V / GEN3

RAM: Goodram Play 1600MHz DDR3

GPU: AMD Radeon RX570 4GB

PSU: Cooler Master G550M

 

spacer.png

EFI.zip

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

-Donations-

PayPal HERE - Stripe HERE - Ko-Fi HERE - BuyMeaCoffee HERE - Mercado Livre HERE

Skrill danielnmaldonado@gmail.com - BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3 - BNB 0x10D1d656eCa00bD521f9b4A43B83098B8142e115 - PicPay @danielnmaldonado - PiX @danielnmaldonado@gmail.com

Premium Users HERE - Problems with Paypal HERE

xcd5u2Y.png

New ways to earn money with Linkvertise HERE

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...