Jump to content
disk59

looking for help setting up

Recommended Posts

hi all,


just need some helping getting everything working


My system is


cpu: i7 2600k

motherboard: asrock extreme 4 z68

ram: ddr 1600mhz corsiar

gfx card: gtx 580 1.5gb

hard drive: western d, 500gb sata


my ethernet card in built in motherboard and that is a boardcom netlink gigabit Ethernet


my wireless card is a netgear 108mbps wireless pci adapter WG311T



i've had it running on it fine, but couldnt play video, and had no network or wirelss working,


any help will be greatly thanked


cheers

Link to comment
Share on other sites

Please post vendor and device ID of your network cards http://Olarila.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=63


Your video should work in Lion just with GraphicsEnabler http://Olarila.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=154

ASUS N53Jq • CPU: Intel Core i7-740QM 1.73GHz • RAM: 6,0GB • HD: 500GB • GPU: GeForce GT 425M 1GB 1920x1080 • OS: OS X 10.8.4 • Linux Mint 15 • Windows 8

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...