Jump to content
🎉 [ IMPORTANT ] Premium and Donators users 🎉 ×

Problema Yosemite pos istalação


Recommended Posts

Ola td bem com vcs.


Minha config.


GA- Z68AP-D3


Core i7 2600k


Vga. Nvidia GT610


Memoria 16G.


Depois de instalar tudo direitinho, no primeiro boot sobe o sistema legal.

Ai eu rodo o multishit para Yosemite com essa config.

quando dou o boot sem p pendriver aparece esse problema

IMG_0011.jpg.aa5ba858155601e116aa6329a78c2623.jpg

Link to comment
Share on other sites

tenta com npci=0x2000

Se quando viaja faz o que quer, quando viajar, não leve a mulher ----  No PM support. Use the forum.
.
Dell Latitude i7 8565U 16Gb 256Gb M.2 Intel UHD620 (macOS 14.3) OC

Lenovo Core I5 6200U 8Gb 256Gb HD520 (macOS 14.4b) OC

Ryzen 7 5700X 32Gb 2Tb nvme RTX 3060TI 8Gb (W11)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

PB Easy Note TM 86 - i5 430 M - H55M - Ram - 6 GB - Alc272 - Radeon HD 5470 512 QE/CI

Lenovo G500 - i5 3230m - HM77 - Ram - 8 GB - Conexant audio - HD 4000

My OS X Files 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...