Jump to content
gladiator

10.9.1 install on Dell L502x Core i5

Recommended Posts

Hello,


I have a Dell L502x, core i5 system, specifically:


Intel® Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz

GeForce GT 525M

Samsung SSD (brand new - no partitions/nothing)


And I'm planning to get Maverics 10.9.1 on it, I'm completely new about Hackintosh, Mac - can you please provide a good start to begin this? Thanks,

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

So far so good, thanks - now I have some issues with the bootloader, Chameleon - that does not works, I get "Operating system not found" - and I need to boot via USB, otherwise its ok - except Audio/Wifi (tried searching for kexts - but the Download butten is greyed out on the most Kext ? ).

Link to comment
Share on other sites

ok, my Atheros will arrive on monday, until that I'm working to make other things going, like - booting first, and tried with the latest Chameleon and multishit but not luck so far.


Anyone to advise how can I make this Dell XPS 15 L502x bootable? Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Hello!


The L502x uses intel HD 3000?


If yes, look: http://Olarila.com/forum/viewtopic.php?f=28&t=2193


Print the devices of laptop using this app


...also, follow the installation model (and tips) on this manner...

ASUS P6X58D-E/12GB/i7-960 8MB 3.20GHz/NVIDIA GTX 650/WINDOWS 10/YOSEMITE

X87-DELL-16GB-DDR3-1600MHZ/XEON E3-1220v3 8MB/NVIDIA GTX1050/WINDOWS 10/XUBUNTU/OSX-SIERRA

Link to comment
Share on other sites

Ok, I've made some more progress - wifi is working as well with the Atheros you recommended.

Current status:

* Works *

- Wifi

- USB ports

- Audio output (VoodooHDA v284)

- Battery status

- HD 3000/graphics


* NOT works *

- Booting

- Audio input (microfone)

- Sleep/Standby (Power management)

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Hello!


What is your problem with boot? Was installed the bootloader?

ASUS P6X58D-E/12GB/i7-960 8MB 3.20GHz/NVIDIA GTX 650/WINDOWS 10/YOSEMITE

X87-DELL-16GB-DDR3-1600MHZ/XEON E3-1220v3 8MB/NVIDIA GTX1050/WINDOWS 10/XUBUNTU/OSX-SIERRA

Link to comment
Share on other sites

Yap, I've installed Chameleon using: Chameleon-2.2svn-r2344.pkg.zip - but I still get "Operating system not found".


Regarding the Microfone, I'm currently using the "VoodooHDA-v284" and I have normal sound output, but no input as such Microfone is not working.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...