Jump to content
arfaran

Problem to install lion on P41T-d3P

Recommended Posts

I have system with


Gigabyte GA-P41t-d3p


Nvidia geforce 9500 1G


CPU 775 1 core 3200 MH


and now i installed mac 10.5.6


and work correctlly with these kext

 

GeForce.kext;5.3.6;G96 [GeForce 9500 GT];0300

AppleHWSensor.kext;1.7.3d0;G96 [GeForce 9500 GT];0300
A
ppleUpstreamUserClient.kext;2.7.2;G96 [GeForce 9500 GT];0300

NVDAResman.kext;5.3.6;G96 [GeForce 9500 GT];0300

AppleAzaliaAudio.kext;1.0.0d1;N10/ICH 7 Family High Definition Audio Controller;0403

AppleAzaliaController.kext;1.0.0d1;N10/ICH 7 Family High Definition Audio Controller;0403

IOATABlockStorage.kext;2.0.5;N10/ICH7 Family SATA IDE Controller;0101

SCSITaskUserClient.kext;2.0.5;N10/ICH7 Family SATA IDE Controller;0101

IOSCSIMultimediaCommandsDevice.kext;2.0.5;N10/ICH7 Family SATA IDE Controller;0101

IOATAPIProtocolTransport.kext;1.5.2;N10/ICH7 Family SATA IDE Controller;0101

AppleIntelPIIXATA.kext;2.0.0;N10/ICH7 Family SATA IDE Controller;0101

IOATABlockStorage.kext;2.0.5;82801G (ICH7 Family) IDE Controller;0101

AppleIntelPIIXATA.kext;2.0.0;82801G (ICH7 Family) IDE Controller;0101
IO
SCSIBlockCommandsDevice.kext;2.0.5;N10/ICH 7 Family USB2 EHCI Controller;0c03

IOUSBMassStorageClass.kext;2.0.4;N10/ICH 7 Family USB2 EHCI Controller;0c03

AppleUSBComposite.kext;3.2.0;N10/ICH 7 Family USB2 EHCI Controller;0c03

AppleUSBHub.kext;3.2.7;N10/ICH 7 Family USB2 EHCI Controller;0c03

AppleUSBEHCI.kext;3.2.5;N10/ICH 7 Family USB2 EHCI Controller;0c03

AppleUSBHub.kext;3.2.7;N10/ICH 7 Family USB UHCI Controller #4;0c03

AppleUSBUHCI.kext;3.2.5;N10/ICH 7 Family USB UHCI Controller #4;0c03

IOUSBHIDDriver.kext;3.2.2;N10/ICH 7 Family USB UHCI Controller #3;0c03

AppleUSBComposite.kext;3.2.0;N10/ICH 7 Family USB UHCI Controller #3;0c03

AppleUSBHub.kext;3.2.7;N10/ICH 7 Family USB UHCI Controller #3;0c03

AppleUSBUHCI.kext;3.2.5;N10/ICH 7 Family USB UHCI Controller #3;0c03

AppleUSBHub.kext;3.2.7;N10/ICH 7 Family USB UHCI Controller #2;0c03

AppleUSBUHCI.kext;3.2.5;N10/ICH 7 Family USB UHCI Controller #2;0c03

AppleUSBHub.kext;3.2.7;N10/ICH7 Family USB UHCI Controller #1;0c03

AppleUSBUHCI.kext;3.2.5;N10/ICH7 Family USB UHCI Controller #1;0c03

 



and mu motherboard havnt AHCI and have Intel G41 chipset with ICH7


I make a usb and try to install Lion but in some ase i have a black screen after sme kext loading and then nothing and with other kext i have kernel panic .


what is the problem ? in my cpu ? or in my kext ?


what is the minimum kext to load lion in my system ?

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

CPU 775 1 core 3200 MH

I think the problem is the CPU, it may not be supported by Lion vanilla kernel.

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...