Jump to content
mmari

wifi not working, but installed

Recommended Posts

Hello!


I have: Lenovo G780 with Atheros wi-fi adapter


Have installed kext for wi-fi, I can view wifi networks around me, but when I try to join them, connection timedout. Here is error log:

Wed Jul 24 15:49:41.733 <airportd[312]> _handleNewMessage: Received XPC message, event = ASSOC_EVENT, pid = 148
Wed Jul 24 15:49:41.734 <airportd[312]> associate: INFO: airportd associate: network=<CWNetwork: 0x7f9f3040eed0> [ssid=ms, bssid=c8:d7:19:e0:f1:f7, security=WPA/WPA2 Personal, rssi=-42, channel=<CWChannel: 0x7f9f3040fd30> [channelNumber=8(2GHz), channelWidth={20MHz}], ibss=0], is8021X=0, remember=1
Wed Jul 24 15:49:41.737 <airportd[312]> associate: INFO: Checking if admin authorization is required
Wed Jul 24 15:49:41.741 <configd[18]> _SC_callback: Changed keys = { 'State:/Network/Interface/en1/AirPort/CachedScanRecord' 'State:/Network/Interface/en1/AirPort/Power Status' }
Wed Jul 24 15:49:41.742 <airportd[312]> _handleNewMessage: Received XPC message, event = SC_CHANGED_EVENT, pid = 18
Wed Jul 24 15:49:41.749 <airportd[312]> _processSystemConfigurationEvent: Processing 'State:/Network/Interface/en1/AirPort/CachedScanRecord'
Wed Jul 24 15:49:41.749 <airportd[312]> _processSystemConfigurationEvent: Processing 'State:/Network/Interface/en1/AirPort/Power Status'
Wed Jul 24 15:49:41.752 <configd[18]> _SC_callback: Changed keys = { 'State:/Network/Interface/en1/AirPort/Busy' 'State:/Network/Interface/en1/AirPort/CHANNEL' }
Wed Jul 24 15:49:41.753 <airportd[312]> _handleNewMessage: Received XPC message, event = SC_CHANGED_EVENT, pid = 18
Wed Jul 24 15:49:41.753 <airportd[312]> _processSystemConfigurationEvent: Processing 'State:/Network/Interface/en1/AirPort/Busy'
Wed Jul 24 15:49:41.753 <airportd[312]> _processSystemConfigurationEvent: Processing 'State:/Network/Interface/en1/AirPort/CHANNEL'
Wed Jul 24 15:49:41.761 <airportd[312]> associate: Apple80211Associate2() failed with error 22

Link to comment
Share on other sites

yes, it is AR9285


and no, it never worked, I was working on getting Mac OS on my laptop for past 2 days - was able to get rid of all other issues, but this one stayed and couldn't find solution for it on google (tried with various kexts, modified DSDT, nothing worked).


I need Mac OS for development - will be getting into iOS app dev. soon.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...