Jump to content
gominha99

[Ajuda] Hackintosh não inicia sem CD de boot

Recommended Posts

Olá pessoal, eu instalei iAtkos L2 (Lion 10.7.2) e atualmente estou tendo alguns problemas.


Simplesmente mesmo depois de instalar o Chameleon , o meu computador não consegue dar boot sozinho . Só consigo com o cd de boot.


Se tento reiniciar sem o cd de boot aparece em tela preta :


"Intel UNDI , PXE-2.0 (build 083)

Copyright © 1997-2000 Intel Corporation


For ATHEROS PCIE Ethernet Controller v2.0.2.7(11/02/10)


Check Cable Connection!

PXE-MOF :Exiting Intel PXE ROM.


Reboot and Select proper Boot device

or insert boot media in selected boot device and press a key"


Poderiam me ajudar ? Obrigado.


Ah ,a configuração do meu PC é a seguinte :

Intel Core i5 2310

1TB

4gb ram

Placa de vídeo intel hd 6670

Link to comment
Share on other sites

Olá,


pelo jeito você não instalou o Chameleon, ou tem algo configurado de forma errada no BIOS, pois essas mensagens são do próprio BIOS, nem chegou a fazer boot ao HD.

Donation with Paypal | Mercado Livre | Premium and Donators Users | Installation GUIDE

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...