Jump to content
Kimo_13

10.6 Bootable USB Problem ?

Recommended Posts

Hello, I've the same Problem like :

When I boot from the USB, it always fails.

If I use Clover, it says "loading drivers" with a bunch of dots, but after several lines of dots, the last couple of dots go blurry, and it restarts.

If I use Chameleon, it reverts to text after loading all of the extensions, and just sits there.

 

But I've a Pentium P6200 Acer Aspire 5742z Notebook



Any Ideas ?

Device 1 : Acer Aspire 5742z 2 GB RAM 320 GB HDD Intel HD Graphics Mac OS X Lion or SL.


Device 2 : Chiligreen Platin MJ 4 GB RAM 750 GB HDD Intel HD Graphics Windows 8 Pro 64bit


I need a Driver for Netgear WG111 for Lion or Mountain Lion.

Link to comment
Share on other sites

Hello,


I've removed all AppleIntelHD*


How can I type Commands in Clover ?


With Lion it's work perfectly but I didn't find a Netgear WG111 v3 Driver for Lion :cry::cry:

Device 1 : Acer Aspire 5742z 2 GB RAM 320 GB HDD Intel HD Graphics Mac OS X Lion or SL.


Device 2 : Chiligreen Platin MJ 4 GB RAM 750 GB HDD Intel HD Graphics Windows 8 Pro 64bit


I need a Driver for Netgear WG111 for Lion or Mountain Lion.

Link to comment
Share on other sites

No the driver is only available for 10.5 and 10.6

Device 1 : Acer Aspire 5742z 2 GB RAM 320 GB HDD Intel HD Graphics Mac OS X Lion or SL.


Device 2 : Chiligreen Platin MJ 4 GB RAM 750 GB HDD Intel HD Graphics Windows 8 Pro 64bit


I need a Driver for Netgear WG111 for Lion or Mountain Lion.

Link to comment
Share on other sites

:roll: I know that I will not work in ML.


So I downloded SL and wan't to install it.


But there is a Problem ( See upstairs)

Device 1 : Acer Aspire 5742z 2 GB RAM 320 GB HDD Intel HD Graphics Mac OS X Lion or SL.


Device 2 : Chiligreen Platin MJ 4 GB RAM 750 GB HDD Intel HD Graphics Windows 8 Pro 64bit


I need a Driver for Netgear WG111 for Lion or Mountain Lion.

Link to comment
Share on other sites

hello


what u want i see ?????


if u remove all appleintelhd*.*


boot


in chameleon


-f -v GraphicsEnabler=No


and post photo were he stop, if stop


to achive chameleon hit 1 when boot if u are using the image from forum


good hack

PB Easy Note TM 86 - i5 430 M - H55M - Ram - 6 GB - Alc272 - Radeon HD 5470 512 QE/CI

Lenovo G500 - i5 3230m - HM77 - Ram - 8 GB - Conexant audio - HD 4000

My OS X Files 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...