Jump to content
IiTz ShAnE

Need help with ALC888S

Recommended Posts

Hello,

I have Lion 10.7.4 installed on my AMD machine running in 64-bit. The only thing that is not working is my sound. I can't find a working kext for the ALC888S anywhere. Some show in System Information as Intel High Definition and some show in settings as Digital-Out (HDMI) but none work.


AkoJ7.png


Can anyone help out?


Thanks,

Shane

Installed Operating Systems: Windows 7 ROG E3 - Lion 10.7.5 - Mavericks 10.9


CPU: AMD Athlon II X2 215 RAM: 6GB DDR3 Graphics: Sapphire HD5450 1GB HDD: 640GB WDC - 2TB Seagate WiFi: Atheros AR5B91 Sound: Realtek ACL662

Link to comment
Share on other sites

Thanks. i had tried it before and it didn't work but its working now so all is good :)

Installed Operating Systems: Windows 7 ROG E3 - Lion 10.7.5 - Mavericks 10.9


CPU: AMD Athlon II X2 215 RAM: 6GB DDR3 Graphics: Sapphire HD5450 1GB HDD: 640GB WDC - 2TB Seagate WiFi: Atheros AR5B91 Sound: Realtek ACL662

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...