Jump to content
Nipperdog

ASUS K53E ML HELP !!

Recommended Posts

Hi all


I am stuck ..... i have installed ML 10.8 on my Asus K53E i5

most things are working apart from the Important ones !!

1. Wireless !! very important

2.Touchpad

3.Function Buttons


and a few other things


ANY help would be good , i have installed many KEXTS regarding these issues with NO luck

i have been on this for about 3 weeks now and its driving me crazy !!


ANY HELP ...... PLEASE !!


Best regards


Nipperdog

Link to comment
Share on other sites

hello


use this


http://Olarila.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=63


and update in u profile, signature, u hardware, something like i have in the final my answer


and post also dev id and vendor id what is not working.


good hack

PB Easy Note TM 86 - i5 430 M - H55M - Ram - 6 GB - Alc272 - Radeon HD 5470 512 QE/CI

Lenovo G500 - i5 3230m - HM77 - Ram - 8 GB - Conexant audio - HD 4000

My OS X Files 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...