Jump to content
🎉 [ IMPORTANT ] Premium and Donators users 🎉 ×

Geforce GTS 250 - stuck at 1024x786 / no hardware acceler.


rhytikus

Recommended Posts

Hello there, this is the first time i get a Hackintosh running (Mountain Lion 10.8), so far...so good :-)


All components work perfect at this moment except my graphics card Geforce GTS 250.

I googled two days long but no solution worked for me.


Here is a screenshot of my Graphics card how ml recognized it:

bildschirmfoto2012-08r2b2s.png


Here is what I tried so far:

GraphicsEnabler=Yes

PciRoot=1

NVenabler


If someone has a great idea i would be pleased


Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Try inserting ID into NVDAResman and NVDANV50Hal http://Olarila.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=154


Use Chameleon Wizard to detect PciRoot and check GraphicsEnabler.

-Donations-

PayPal HERE - Stripe HERE - BuyMeaCoffee HERE - Mercado Livre HERE

Skrill [email protected]BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

PicPay @danielnmaldonado - PiX @[email protected]

Premium Users HERE - Problems with Paypal HERE

xcd5u2Y.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...