Jump to content
omenworks

OS X 10.8 on Dell Precision M4600 - WiFi/LAN driver problem

Recommended Posts

Hello,


I have successfully installed OS X 10.8 on my Dell Precision M4600 but I don't have network connection at all.

And to be completely honest with you I don't know how to fix it.


Could anyone advice me please how can I fix this so that I will have LAN or WiFi working...


In my spec I have:

Intel 82579 Gigabit Ethernet Controller (LAN)

Intel Centrino Ultimate-N 6300 (WiFi)


Please help

Thank you

Link to comment
Share on other sites

Thank you for your prompt replay.


Could you please give me a hint how to activate this driver in the system ?

I am new to OS X and to be honest I can't make it work when I tried using Kext Wizard.


Is there other actions I should perform in order to make it work apart from "Installation" though Kext Wizard ?


Best Regards,

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...