Jump to content

Recommended Posts

  • Replies 18.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Donation with Paypal https://tinyurl.com/r7fchn9 Donation with Stripe https://tinyurl.com/2ssnydn6 Donation with BuyMeaCoffee https://tinyurl.com/bvsbpf6e Donation with BTC 33HeGCuCSh4t

te enviei por PM DSDT.aml.zip DSDT.aml.zip DSDT.aml.zip hdmi use o hackintool DSDT.aml.zip DSDT.aml.zip https://www.olarila.com/topic/5295-guide-hardware-e

check hackintool for video patch   DSDT.01.zip   https://easyupload.io/209pb4     esse seu plist tá zicado   DSDT.02.zip   DSDT.03.zip

Posted Images

9 hours ago, MaLd0n said:

first u need a correct kexts order in ur config.plist

I don't know why all kexts were messed up. I cleaned up kexts that were useless for my laptop and placed them in this order and it fixed the issues:

spacer.png

spacer.png

 

The only issue i have now is that touchpad cursor doesn't seem to move smoothly as it moves with a mouse, Not sure if there's something else I need to configure but I can definitely live with it. Your support is highly appreciated!

Link to post
Share on other sites

In the past i've tried to make a hackintosh on my Acer Aspire 5 i3-1005G1 (UHD Graphics) 10th Gen (Ice Lake) but i can't make much progress, macos catalina install and pass the post-install system works fine with graphics acceleration but i spend a little time on post-installation. Reading the non-vanilla-way tutorial to build the DSDT i can't boot, tried two times (take me 2 weeks) on my free time, but no progress with constant boot fails. Only works with Olarila EFI. Now i have reached on the same place but with BigSur and no glitches on mouse pointer no wifi (i have one TPLINK TP-WN725N usb dongle reserved) and no trackpad.

My RunMe APP file: https://drive.google.com/file/d/1DX0ujbzM9EWnbekLbhGEhh-GgBuQe3_g/view?usp=sharing

                                  

(Attach files don't accept that 5MB file)

UPDATE (21/09/2021| us 09/21/2021) : I've tried from 5PM to 4AM to fine tune my DSDT but no result, the only good notice is the system can boot. I have read all non-vanilla-way plus the-real-vanilla-way guide and make the things exactly they have to be made, read about the things the process are based. Nothing happens, i have patched the DSDT i use to boot system - backup created feel times to assegure i don't trow all work to air - but no success the system continue with the same issues i start on fine tune.

Edited by paliDALIA
wrong codename gen Ice Lake 10th gen not 11th. 09/21/2021 - retry to fine tune my DSDT.
Link to post
Share on other sites

hello, i m using laptop, my laptop is MSI GF63 thin 9SC

 

Laptop spec:

CPU: i7-9750H

ChipSet: Intel® HM370

Video card: NVIDIA® GeForce® GTX 1650 With Max-Q Design, 4GB GDDR5

Memory: DDR4-2666

 

on this laptop, almost everything not working

RJ45 notworking

Output, input not working

Wifi Not working

webcam not working

battery indicator not working, and i cant charge.

and more

there is my sendme https://we.tl/t-HjOPsdxfKh

someone please help! thx you!

Link to post
Share on other sites
4 hours ago, 冰橘 said:

hello, i m using laptop, my laptop is MSI GF63 thin 9SC

 

Laptop spec:

CPU: i7-9750H

ChipSet: Intel® HM370

Video card: NVIDIA® GeForce® GTX 1650 With Max-Q Design, 4GB GDDR5

Memory: DDR4-2666

 

on this laptop, almost everything not working

RJ45 notworking

Output, input not working

Wifi Not working

webcam not working

battery indicator not working, and i cant charge.

and more

there is my sendme https://we.tl/t-HjOPsdxfKh

someone please help! thx you!

Your Send me not covering the OC/Clover folder. Re-run RunMe.app and make sure it's contain your EFI folder.

Link to post
Share on other sites

Hello MaLd0n,

I successfully ran the Olarila RunMe.app and I obtained a full dump of my Hackintosh. May you patch my DSDT and fix my RX 550 4GB because I am only getting 7MB Vram and the dock is not transparent and macOS is running very slow. Thank you a lot in advance!

link for the file: https://www.mediafire.com/file/fwqquka8j5d2jwu/Send+me+Borislavs-Mac-Pro.zip/file

Edited by FlashSn0w
Link to post
Share on other sites

I probably requested in wrong forum location so i place my request in here too, hoping you can look in to my files:

 

Hello, i only donated 1 dollar .. Don't have that much to spare sorry for that. I still hope you can or will help me

 

I uploaded the sendme file to https://filebin.net/0wm43g8qyaf23pxy

I send the files using wetransfer as upload to filebin didn't worked

It is from an old laptop HP Probook 8710p with Duo core processor T9300 and nvidia video card

It runs really well with High Sierra and Clover but i have problems with sound (intermittend and cracking), usb (webcam mostly which doesn't work) and battery which doesn't show in toolbar or shows when loading.

 

Many thanks in advance

 

Edited 20 hours ago by alex flora
different file location

 

On 9/15/2021 at 11:13 PM, RanoMac said:

 

Hello,

Coud you please make a DSDT for HP ProBook 640 G2 with i5-6300U

Laptop run on MacOS Mojave

In Clover/Kext/Other there are also WatheverGreen.kext 

Thank you in advance

Send me HP640G2.zip 2.39 MB · 0 downloads

 

Rehabman has the complete probook covered in the following thread

https://www.non-vanilla-wayx86.com/threads/guide-hp-probook-elitebook-zbook-using-clover-uefi-hotpatch-10-11.189416/

Edited by alex flora
reply is wrong
Link to post
Share on other sites
14 hours ago, MaLd0n said:

Hi

this bios is very bad

HP rename all device etc. check if work

DSDT.aml.zip 36.69 kB · 0 downloads

Wow, super you are willing to look at my case. I tried to patch it my self using the tutorial from rehabman but this gets way past my ability's.

 

I do have a lot of startup errors now with this aml file and battery still doesn't work. Can you tell me how i can catch the startup verbose logging ? i have -v in boot arguments and the log which scrolls on the screen gets way to fast to look at ?

Regards,

Alex

 

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
6 hours ago, alex flora said:

I do have a lot of startup errors now with this aml file and battery still doesn't work.

extract new sendme

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker-:cap