Jump to content
oldnapalm

DSDT patch requests

Recommended Posts

On 10/16/2020 at 5:19 PM, JERIC said:

Hi There.

use updated folder

dont need renames acpi

On 10/16/2020 at 8:31 PM, Daniel Andaya said:

hello I attach my file in google drive.

use correct folder for ur chipset. apply a correct quirks and video patch, reboot and extract new

https://www.olarila.com/topic/5676-folders-for-all-chipsets-clover-and-opencore/

 

On 10/17/2020 at 2:43 AM, kapotabo said:

I use this patch but can't boot Windows OS.  During booting, I got a blue screen and an error ACPI BIOS ERROR.

opencore is a problem

use bootkey instead opencore to boot into windows

 

On 10/17/2020 at 12:31 PM, nithinxjohnson said:

check last changes in i2c project

 

 

On 10/17/2020 at 12:40 PM, Fraquel said:

hi please help me patch sound not working Catalina 10.15.1 ALC235

https://www.olarila.com/topic/6074-guide-easy-audio-solution-with-applealc-clover-and-opencore/

 

On 10/17/2020 at 2:26 PM, anhnpt said:

Can you help me patch dsdt for my laptop

impossible patch it. u use many acpi renames

 

15 hours ago, Andrius Castillo said:

Hello, good day to everyone.

DSDT.aml.zip

7 hours ago, sponzo said:

Hello everyone, please patch my DSDT and SSDT for Big Sur.

DSDT.aml.zip use rebaseregions in acpi tab

 

6 hours ago, noono said:

Hello.. Help me to patch my dsdt and ssdt. Don't work hibernate in Mojave.

use a correct folder with correct quirks and video patch, reboot and extract sendme

https://www.olarila.com/topic/5676-folders-for-all-chipsets-clover-and-opencore/

6 hours ago, marisosol said:

Hello  please patch my DSDT and SSDT for Catalina.

DSDT.aml.zip

1 hour ago, freedomcm said:

hi!! please help my patch

remove edited dsdt, reboot and extract new

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, YukuzaYin said:

hi!! please help my patch for Big Sur 

use it, reboot and extract new sendme

config.plist.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, YukuzaYin said:

I use config.plist i got error sir

thi config is for clover not opencore

1 hour ago, NadeejaNirmala said:

@MaLd0n I used SSDTTimes to get my ssdt's ( im using opencore )

DSDT.aml.zip sleep don't work with intelhd 530 desktop

12 minutes ago, YukuzaYin said:

lets i use Open Core 0.6.1

DSDT.aml.zip Apply a video patch for start check 

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, MaLd0n said:

Hi Sir @MaLd0n, thanks for your response.
But unfortunately still I'm having the same problem.
1. Shutdown - when shutting down verbose log is showing then screen turn off which I believe it's the normal way. However, it leaves my keyboard (with back lid/light) and power button stays power on indicating not fully shutdown. I confirmed that if I have the second hard disk connected, shutdown is not properly implemented leaving the led light and power button led still open. but i I removed the second hard disk, shutdown is working. do we have a patch or solution for this?
2. Sleep - when I click sleep, screen turn off. If I'm correct, sleep is also similar to hibernate like half shutdown. but if I move or the mouse or click any keyboard button it turns on.
Please correct me if I'm wrong if my understanding is correct.

3. My laptop is Y700-15ISK with F200 real sense camera, I tried to dig and search more how can I make this camera works but after trying multiple times of OSX installation from sierra, high sierra, mojave, catalina 10.15.0 and 10.15.7, then lastly big sur beta 9.0, still my camera only shows black screen if I open photo booth, in image capture showing no camera connected but If I open system information the camera it's there as well.

 

Do you have any idea what might cause the problem?

Edited by Andrius Castillo

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, MaLd0n said:

thi config is for clover not opencore

DSDT.aml.zip sleep don't work with intelhd 530 desktop

DSDT.aml.zip Apply a video patch for start check 

thank you, work for graphic and audio dll,

but my trackpad not working, my trackpad use I2CHID TPD0 Elan1200, and same battre indicator not show

please help me to patch sir

this my new send files

Send me YukuzaYins-Mac.zip

Edited by YukuzaYin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...