Jump to content

Recommended Posts

  • Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

-Donations with PayPal https://tinyurl.com/r2bvzm7 -Donations with Bitcoin 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3 -Donations with PicPay  @danielnmaldonado -Donation with Mercado Livre  htt

use my folder and don't change nothing https://tinyurl.com/ttu8wyt DSDT.aml.zip u need check it bro https://www.olarila.com/topic/5295-guide-hardware-encoder-hardware-decoder

DSDT.aml.zip https://github.com/acidanthera/AirportBrcmFixup/releases DSDT.aml.zip post one full dump DSDT.aml.zip

Posted Images

  • Administrators
21 hours ago, aldebaran said:

When using DSDT you sent me do I still need Olarila SSDT?

Also, do I need kexts for USB?

No

Yes

Link to post
Share on other sites
On 7/8/2020 at 12:57 AM, sanjaycae said:

I have install Olarila Mojave in my dell Inspiron 15 3567 laptop.

my wifi, Network, display etc is not working

I have uploaded my file in http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=87709182521881293673 

please do the needful.

 

cheers,

sanz

Opencore:

Catalina: https://drive.google.com/file/d/1IYQKUGsk4rHFv6ub1xcHdH91rCdo4Ih7/view?usp=sharing

Big Sur (method restore): https://drive.google.com/file/d/1q8w3l-gk8tx4OaHTQPwIIymTl5_ZgHwQ/view?usp=sharing

audio (combo jack): https://drive.google.com/file/d/1KHgALvXBnsX76i4Wqz2AnUQfm2S36iy6/view?usp=sharing

wifi client (Heliport): https://drive.google.com/file/d/1tRZEUd8_lwxuSzldozknPqgbLGaeVX7q/view?usp=sharing

Link to post
Share on other sites

Hi Mald0n,

I couldn't do it before, here is the sendme.zip from my Big Sur "installation" for fine tunning as I am using your EFI from the z390 M gaming Board and I have the Z390 Gaming X one.

https://www.sendspace.com/file/zdedla
I noticed while the script was running these errors while grabbing the IOREG stuff:

Saving IOReg...
IOREG dump failed. Retrying by increasing delays...
Increased delay by x2 times. Retrying...
IOREG dump failed. Retrying by increasing delays...
Increased delay by x3 times. Retrying...
IOREG dump failed. Retrying by increasing delays...
IOREG dump has failed 3 times. Dumping generic IOREG report instead.
No matching processes belonging to you were found


I ran IOReg and saved it, attached to the post, if needed.

 

Thanks

admin’s iMac.ioreg.zip

Link to post
Share on other sites

Hi! i'm using HS on my system. sometimes my pc won't boot (black screen after completed apple logo) and sometimes just normal boot(no problem)

Please help. here's my Run_me.app.
also this is the EFI i'm using to boot.

CPU: i3-9100F
Motherboard: Asus Strix Z390-I
GPU: Asus GTX 1080
Bootloader: Clover

Thank you!

Link to post
Share on other sites
On 6/29/2020 at 2:34 PM, askllen said:

Olá, estou fazendo meu hackintosh, segui todo o tutorial de instalação e agora estou enviando meu run-me

Meu notebook é:
Dell Inspiron - 5447
Processador Intel i5 4210U (https://ark.intel.com/content/www/br/pt/ark/products/81016/intel-core-i5-4210u-processor-3m-cache-up-to-2-70-ghz.html)
macOS Mojave

Não consegui ajustar o brilho, wifi e audio.

Usei o EFI Cloover para Notebooks SKYLAKE+, fiquei com medo de usar o (CHIPSET SERIES 5, 6, 7, 8, 9) Haswell que onde entendi pela especificação do meu processador ele funcionaria corretamente. Mas acabei usando o Skylake+ e parece estar tudo ok até onde consegui executar. 

Run.me - http://s000.tinyupload.com/?file_id=31450990267722610305

Desde já agradeço a ajuda.

Help meeeee @MaLd0n pleaseeee ❤️ 🙏

Link to post
Share on other sites

i used my old EFI from my Inspiron 15 3567 with i3 6006u, cpu one day just blown up and i got a new replacement motherboard for with i5 7200u, radeon 520 2gb the motherboard is from inspiron 15 3576 is almost the same motherboard (except audio ic), so i used my old efi, after of hours trying to solve igpu kernel panic on boot i found a platformid that actually works, i have QC/QI but the colors is running in 16bit, so colors is not smooth :( and now something weird does with usb ports...webcam and bluetooth from dw1820a on mac os is dead (windows/linux runs fine), and usb ports just do some weird thing with iphone/ipads. everything else runs smoothly and almost perfect! Can i have some help? 

 

https://drive.google.com/file/d/1T2FT18iTihO6xTbWE9pqDtlp5no-SLG-/view?usp=sharing

 

Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Dean91 said:

muitos pedido de dsdt para uma pessoa só, acredito que  só os doadores ele terão esse privilegio... mas apoio mesmo assim é muito trabalho para uma pessoa só

 

Estou a mais de um mês esperando. Fiz o request em (05/06/20). 
Tenha Fé meu amigo. Uma hora vem. 
 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker and Support Our Forum-:cap