Jump to content

Recommended Posts

I have a working hackintosh but I still got a gpuRestart. What I noticed is that todays restart gave me like 4 gpuRestarts restarts in a matter of minutes. Whats also strange is that the kernel report is pretty much empty. I’ll add screenshot in the bottom.


Whats also strange is that my hack only recognises my Radeon graphics card in the ‘System Report’ but Preview and Quicksync are working. Even VideoProc shows that hw-acceleration on my hd630 is working. Plus I downloaded the Final Cut Pro trial and started to export a video. The screenshot of the Intel Power Gadget is also included, and it shows the hd630 gpu working during the export.


Whats also “interesting” is that osx recognises my hd630 if I haven’t done the config right, but it doesn’t if I did. But when it recognises my hd630 (so bad config) preview doesn’t work and VideoProc says no.


Now I also gamed last night without any issues. So my dedicated gpu works correctly.


I believe i have done something wrong with my pathing; can you guys help me take a look?


I used this table from

https://www.tonycrapx86.com/media/sys-def-table-june-2019-png.191963/full

this post https://www.tonycrapx86.com/threads/success-gigabyte-designare-z390-thunderbolt-3-i7-9700k-amd-rx-580.267551/#Extra%20Mile

to figure out which platform-id (0x3E980003 with 9700 -non K) I had to use. I use smbois19.1


These are the sceenshots:

https://imgur.com/a/80GHdN5

https://imgur.com/a/e5X1PeY

https://imgur.com/a/mp1mcGi


My clover:

https://1drv.ms/u/s!AtoWxfXT3iZgidh50QGjf104MOae7g

Edited by Guest
Link to post
Share on other sites
  • Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

-Donations with PayPal https://tinyurl.com/r2bvzm7 -Donations with Bitcoin 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3 -Donations with PicPay  @danielnmaldonado -Donation with Mercado Livre  htt

use my folder and don't change nothing https://tinyurl.com/ttu8wyt DSDT.aml.zip u need check it bro https://www.olarila.com/topic/5295-guide-hardware-encoder-hardware-decoder

DSDT.aml.zip https://github.com/acidanthera/AirportBrcmFixup/releases DSDT.aml.zip post one full dump DSDT.aml.zip

Posted Images

  • Administrators

[ref]two5kid[/ref], DSDT.aml.zip

u can use macbookprio15,2


check useful links in my signature for video, audio and other solution


Added in 4 minutes 1 second:

[ref]ruhul20[/ref], extract new send_me with last files


Added in 4 minutes 35 seconds:

[ref]kosmynush98[/ref], DSDT.aml.zip

 

check useful links in my signature for video, audio and other solution



i think ur wifi dont work under macos


Added in 3 minutes 15 seconds:

[ref]nugrohoseto[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 8 minutes 52 seconds:

[ref]rainer3000[/ref], ur config is very wrong, idk where u found ur clover folder, but is total non-sense config

use it

CLOVER.zip

reboot and extract one send_me

RunMe.app



we try force a config for intel quick sync

DSDT.aml.zip

DSDT.aml.zip

Link to post
Share on other sites

[ref]rainer3000[/ref], just test


now u have intel quick sync, native usb without any kext/injector, full dsdt patched, etc

 

Thank you! I know didn't have all these before. I will test if it works. I generally get random crashes once or twice a day depending on the usage. I'll report back when something or nothing happens in a week or so.


Do you have some links that I can learn correctly to do all the things you did?

Link to post
Share on other sites

Hey everyone,


i'm on catalina beta 8 right and it's working fine so far except that some of my USB ports don't work. It did work on Mojave with a DSDT from a similar setup, but it would be nice to have a DSDT configured just for my hardware. I'm okay with downgrading back to mojave, if it's still too early for proper catalina patches.


thanks :)

Send me Gravartys-iMac.zip

CLOVER.zip

Edited by Guest
Link to post
Share on other sites
  • Administrators

[ref]Patmak82[/ref], Arquivo Comprimido.zip

 

Added in 18 minutes 53 seconds:

[ref]rainer3000[/ref], just check here in Olarila


Added in 4 minutes 59 seconds:

[ref]r56jar[/ref], DSDT.aml.zip

check useful links in my signature for video, audio and other solution


Added in 5 minutes 49 seconds:

[ref]dougfeltrim[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 4 minutes 26 seconds:

[ref]Gravarty[/ref], USE Olarila CLOVER FOLDER FOR CHIPSET SERIE 100/200/300, REBOOT AND EXTRACT SEND_ME

https://Olarila.com/forum/viewtopic.php?f=28&t=8222


Added in 4 minutes 49 seconds:

[ref]eltondecerqueira[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 22 seconds:

[ref]gabriel_rinaldi[/ref], extract one send_me

DSDT.aml.zip

DSDT.aml.zip

Link to post
Share on other sites

[ref]Patmak82[/ref], Arquivo Comprimido.zip


Added in 18 minutes 53 seconds:

[ref]rainer3000[/ref], just check here in Olarila


Added in 4 minutes 59 seconds:

[ref]r56jar[/ref], DSDT.aml.zip

check useful links in my signature for video, audio and other solution


Added in 5 minutes 49 seconds:

[ref]dougfeltrim[/ref], DSDT.aml.zip


Added in 4 minutes 26 seconds:

[ref]Gravarty[/ref], USE Olarila CLOVER FOLDER FOR CHIPSET SERIE 100/200/300, REBOOT AND EXTRACT SEND_ME

https://Olarila.com/forum/viewtopic.php?f=28&t=8222


Added in 4 minutes 49 seconds:

[ref]eltondecerqueira[/ref], DSDT.aml.zip


Added in 22 seconds:

[ref]gabriel_rinaldi[/ref], extract one send_me

 

Thanks a lot MaLd0n

Link to post
Share on other sites

[ref]two5kid[/ref], DSDT.aml.zip

u can use macbookprio15,2


check useful links in my signature for video, audio and other solution

 

 

Thanks MaldOn! You are a lifesaver! Will follow your useful links until I have it all settled.


Edit: I just rebooted with the DSDT patch, but now, all my touchpad and mouse movements seems a bit disturbed. I need to press real hard for it to detect a click. And the movement of the cursor across the desktop is jerky. Prior to applying the DSDT, it was all well.

Link to post
Share on other sites

Okay, here are the files with the required clover folder.


EDIT: Sorry, i had to upload the clover manually because it wasn't inside the SEND_ME.zip.

but i managed to fix it by mounting the partition before starting the RunMe.app


(unfortunately it wouldn't boot with these settings, i had to change the smbios and some GPU related things (blackscreen))

i hope that's okay :D

Send me Gravartys-iMac.zip

Edited by Guest
Link to post
Share on other sites

[ref]kyle10[/ref], DSDT.aml.zip


DELETE SSDT Olarila AND voodooTSCSync

 

Thank you MaLd0n.

Why is it I already installed Nvidia Web Driver my resolution is still 800x600.

I already enabled the NVIDIA Web Driver.


Thank you for ur help.

Edited by Guest
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker and Support Our Forum-:cap