Jump to content
oldnapalm

DSDT patch requests

Recommended Posts

Hello,

Could I request a DSDT patch to get the trackpad, graphics (is reporting 7mb) , brightness and audio to work please.

Audio seems to be working but there is no sound, I can reduce/increase the volume, and the same goes for the brightness.

For the trackpad, I've tried everything but never got it work.


My setup is a Razer Blade Stealth 2019 i7 8th gen running Olarila Mojave , Graphics Nvidia MX150 4gb and UHD 620.



Thanks for the help.

Send me Nishhs-MacBook-Pro.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

[ref]VladimirCZ[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 1 minute 47 seconds:

[ref]rekal13[/ref], dont need


Added in 4 minutes 18 seconds:

[ref]djtahp[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 2 minutes 30 seconds:

[ref]mrblamz[/ref], check useful links in my sig


Added in 2 minutes 48 seconds:

[ref]juanvascas[/ref], use usb port limit patch, check my sig, useful links


Added in 2 minutes 44 seconds:

[ref]antrace[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 4 minutes 49 seconds:

[ref]adriamartin91[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 4 minutes 14 seconds:

[ref]sajidunnar[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 3 minutes 33 seconds:

[ref]claaron1000![/ref], disable hibernate and auto sleep


Added in 4 minutes 55 seconds:

[ref]lamtanloc512[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 5 minutes 3 seconds:

[ref]anderson161190[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 8 minutes 6 seconds:

[ref]ariegrinder[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 6 minutes 50 seconds:

[ref]magdyaly[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 5 minutes 24 seconds:

[ref]metalzone[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 5 minutes 18 seconds:

[ref]ugooh[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 3 minutes 41 seconds:

[ref]saikatm41[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 2 minutes 55 seconds:

[ref]jpdrizz[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 4 minutes 44 seconds:

[ref]reym[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 27 seconds:

[ref]pdevonie[/ref], eu já editei o seu dsdt algumas vezes

DSDT.aml.zip

DSDT.aml.zip

DSDT.aml.zip

DSDT.aml.zip

DSDT.aml.zip

DSDT.aml.zip

DSDT.aml.zip

DSDT.aml.zip

DSDT.aml.zip

DSDT.aml.zip

DSDT.aml.zip

DSDT.aml.zip

DSDT.aml.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, :help Please help me fix.

I have been following your website after watching the Hackintosh video on Youtube.

This is the first time I have installed any Mac OS (Mojave) on my system. My system configuration are below:

- Intel i5 8400

- Radeon Rx 570 4 GB

- Gigabyte B360M DS3H motherboard


Things that are still not working are :

- System crashing when opening FCPX but my Graphics section in system reports showing HD 630 & RX 570

- Kernel panic when I try to restart/shutdown my system

-About this Mac - system report - PCI - didn't show anything.


Attaching the EFI and send me files:

https://drive.google.com/open?id=1ve52lGFE6bgwCF3hrYuAXPxXYcBILf7i

Send me Techlovers-iMac.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

[ref]MaLd0n[/ref],

Im with you. it seems like it is hibernating since some applications will be open at login. (not launch but open) and the back light on my keyboard will flash if I hit keys while it is asleep. I have changed power setting multiple times. this time I have almost every thing set to 0.


Mac-Pro:~ aaroncleveland$ pmset -g

System-wide power settings:

Currently in use:

standby 1

Sleep On Power Button 1

womp 0

halfdim 1

hibernatefile /var/vm/sleepimage

proximitywake 1

powernap 0

autorestart 1

networkoversleep 0

disksleep 0

standbydelayhigh 10800

sleep 0 (sleep prevented by Intel® Power Gadget, sharingd, coreaudiod, coreaudiod, osinstallersetupd)

autopoweroffdelay 0

hibernatemode 0

autopoweroff 0

ttyskeepawake 1

displaysleep 5

highstandbythreshold 50

standbydelaylow 10800


Looks like I spoke wrong, standby is still on, I'll turn that off too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[ref]VladimirCZ[/ref], DSDT.aml.zip


Added in 1 minute 47 seconds:

[ref]rekal13[/ref], dont need


Added in 4 minutes 18 seconds:

[ref]djtahp[/ref], DSDT.aml.zip


Added in 2 minutes 30 seconds:

[ref]mrblamz[/ref], check useful links in my sig


Added in 2 minutes 48 seconds:

[ref]juanvascas[/ref], use usb port limit patch, check my sig, useful links


Added in 2 minutes 44 seconds:

[ref]antrace[/ref], DSDT.aml.zip


Added in 4 minutes 49 seconds:

[ref]adriamartin91[/ref], DSDT.aml.zip


Added in 4 minutes 14 seconds:

[ref]sajidunnar[/ref], DSDT.aml.zip


Added in 3 minutes 33 seconds:

[ref]claaron1000![/ref], disable hibernate and auto sleep


Added in 4 minutes 55 seconds:

[ref]lamtanloc512[/ref], DSDT.aml.zip


Added in 5 minutes 3 seconds:

[ref]anderson161190[/ref], DSDT.aml.zip


Added in 8 minutes 6 seconds:

[ref]ariegrinder[/ref], DSDT.aml.zip


Added in 6 minutes 50 seconds:

[ref]magdyaly[/ref], DSDT.aml.zip


Added in 5 minutes 24 seconds:

[ref]metalzone[/ref], DSDT.aml.zip


Added in 5 minutes 18 seconds:

[ref]ugooh[/ref], DSDT.aml.zip


Added in 3 minutes 41 seconds:

[ref]saikatm41[/ref], DSDT.aml.zip


Added in 2 minutes 55 seconds:

[ref]jpdrizz[/ref], DSDT.aml.zip


Added in 4 minutes 44 seconds:

[ref]reym[/ref], DSDT.aml.zip


Added in 27 seconds:

[ref]pdevonie[/ref], eu já editei o seu dsdt algumas vezes

 

Thank you very much for your help Mald0n. Now the kernel panic error with shutdown/restart is solved! Many thanks.

Also, my integrated graphic card still without working and I have problems with the sound: in some connectors it works but are wrong connectors, and it sounds veeery low. The input sound doesn't work.


Do you kwow how to solve? Thank you very much.

Share this post


Link to post
Share on other sites

[ref]pdh051199[/ref], DSDT.aml.zip

don't use XOSI patch in config.plist


Added in 59 seconds:

[ref]adriamartin91[/ref], in my sig, useful links have all solution

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you help me??? z390 aorus pro + i7 9700k + rx580

I had no usb 3.0 running, so I used uia_exclude and now I have all usb 3.0 ports running. But I have problems with sleep, when I click on sleep, in only 1 second it returns the activity alone, it seems like it has something preventing sleep.

Send me Brunos-iMac.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

[ref]pdh051199[/ref], DSDT.aml.zip

don't use XOSI patch in config.plist


Added in 59 seconds:

[ref]adriamartin91[/ref], in my sig, useful links have all solution

 

Thank you so much!

Share this post


Link to post
Share on other sites

so here my request.

just installed ur EFI partition for my chipset(from ur thread) and did the runme


Mobo: Gigabyte z390 Designare Bios F6

CPU: i9 9900K

GPU: sapphire Nitro+ 580


I will upgrade the gpu to a vega64 soon and overclock the CPU, is this relevant for the DSDT?

Send me vanessa.fritz.box.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

[ref]B-Souza[/ref], DSDT.aml.zip


Added in 51 seconds:

[ref]pdh051199[/ref], USE DSDT ABOVE, JUST DISABLE XOSI PATCH


Added in 3 minutes 42 seconds:

[ref]luxus[/ref], DSDT.aml.zip

 

Thanks.... but I put the file in CLOVER / ACPI / PATCHED and restarted, and it still does not work my sleep :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

[ref]B-Souza[/ref], extract new sendme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, I installed Mac OS Mojave today. When when I boot from ssd. After few coding , showing ( Display No Signal ), and then my display goes to sleep, but my pc is still running.


if I go to Graphic Inject--- and paste Fake id ( 0x12345678 ) Then Boot From ssd, I can open and login to my Computer .


Graphic is not working, sound and other something is not working.


I have windows 10 on separate ssd, windows is working super fast. but Mac is working but not fast.

How can I fix all Issue , Please Help me.


RunMe File - http:// https://drive.google.com/file/d/1a3wXSS1C7fpIJYs7GgYz7tyDQ9VT7mTU/view?fbclid=IwAR1WOYgO0aS17bRq28mXpOimbCW1_JJ9PdFU3lyjXpdCKel_ZFibukBntIQ


Thank you

Send me Bismillahs-iMac.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have a problem with hibernate, after i hit sleep button, the Hackintosh is sleeping, then he just off and instantly power on, but the monitor dosent wake. just sleep but power still drain... Help pls. Big thank to you Boss

Share this post


Link to post
Share on other sites

[ref]lamtanloc512[/ref], extract new send_me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...