Jump to content

Recommended Posts

  • Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

-Donations with PayPal https://tinyurl.com/r2bvzm7 -Donations with Bitcoin 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3 -Donations with PicPay  @danielnmaldonado -Donation with Mercado Livre  htt

use my folder and don't change nothing https://tinyurl.com/ttu8wyt DSDT.aml.zip u need check it bro https://www.olarila.com/topic/5295-guide-hardware-encoder-hardware-decoder

DSDT.aml.zip https://github.com/acidanthera/AirportBrcmFixup/releases DSDT.aml.zip post one full dump DSDT.aml.zip

Posted Images

Hello again MaldOn.


I am using your DSDT.aml and my Hackintosh works fine.


But MY internal graphic kext was strange.


I use i9 9900k CPU.


But internal graphic was loaded via intel KBL kext (Kabylake) and internal audio also was loaded intel Kabylake HDMI.


Would you advise how I can fix that?


When I checked internal graphic via sewing active state app in Mac, internal graphic was loaded as 'intel KBL unknown'

Link to post
Share on other sites
  • Administrators

[ref]DrDrumm[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 5 minutes 7 seconds:

[ref]chiradet2544[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 5 minutes 9 seconds:

[ref]nitro996[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 2 minutes 8 seconds:

[ref]ssprod[/ref], DSDT.aml.zip

 

Added in 10 minutes 52 seconds:

[ref]mrpanickygatto[/ref], bios da msi é muito bugada, o compilador dá erro, vou olhar pra isso qd tiver tempo


[ref]bleumatin[/ref], set manually

https://Olarila.com/forum/viewtopic.php?f=62&t=7164


Added in 4 minutes 52 seconds:

[ref]superqaxclub[/ref], u have a very wrong config, check Olarila clover folder for ur chipset

DSDT.aml.zip

DSDT.aml.zip

DSDT.aml.zip

DSDT.aml.zip

DSDT.aml.zip

Link to post
Share on other sites

Hello


I wanted to ask for help with patching my DSDT for Lenovo ThinkPad W540, my files attached.


Please know that I made those files from my current (partially working) setup because EFI directory for my chipset Haswell got stuck on boot.


Any help greatly appreciated. On my current setup I have working volume, brightness, battery, all USB 2/3 ports, bluetooth, usb wifi, ethernet.


What I want to achieve is:


1. External combo audio port - now macOS see that headphones are plugged in but no sound in them

2. Sleep works partially ... when I close LID laptop sleeps but wakes with black screen ... when I connect remotely it looks like woken up but without my LID on

3. external mDP does not work - kernel panic when connected.

4. Lenovo TP keymap with extra buttons


this laptop has LID connected as eDP and only working ID is for Haswell Desktop to have full acceleration and memory on.


if more info needed please ask.

Send me eleanorx.home.zip

Link to post
Share on other sites

[ref]superqaxclub[/ref], what happens with sleep? automatic wake?

Sleep is fine, shutdown and restart don't work, when I shutdown the monitor is off the computer is still on (I know because the rgb fan is still on and running)


And I use your clover config in the forum

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker and Support Our Forum-:cap