Jump to content
  • Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal
MaLd0n

[Guide] Install/Restore BigSur with OpenCore

    Recommended Posts

    Hello sir ..

    by the way , I have something  wrong when I turn to Windows , the sound not working when the.  flag bot set to EFI

    when I change the boot to windows working very well

    in macOS Big Sur Work very well

    ====

    do I have update beta 2 ?

    do I need to change my EFI file ?

    thanks

     

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    7 hours ago, oldman20 said:

    sr, i dont know what's your mean, sir?

    idk = i don't know xD 

    4 hours ago, Kankon said:

    by the way , I have something  wrong when I turn to Windows , the sound not working when the.  flag bot set to EFI

    if u need boot to windows use a boot key, opencore for now don't drop quirks and edited tables

    if u need boot to windows with opencore, u need use a not full solution, ssdts with darwin properties

    • Haha 1

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    37 minutes ago, MaLd0n said:

    if u need boot to windows use a boot key, opencore for now don't drop quirks and edited tables

    if u need boot to windows with opencore, u need use a not full solution, ssdts with darwin properties

    what about update beta 2 ,  is there any problem or need new EFI

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    2 hours ago, Kankon said:

    what about update beta 2 ,  is there any problem or need new EFI

    same. just update kexts and bootloader. just replace files in ur folder

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Does the recovery mode already work in the Big Sur Beta2 ?

    I have the Recovery option in the OC but click on

    only a black picture appears on it, then the OC boot menu comes back. I wanted to
    Run csrutil authenticated-root disable for more access to Big Sur.

    Thank you for help.

    Edited by fritz122

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    46 minutes ago, osxi7 said:

    I would appreciate if you could take a look at my config 

    some times first try dont work. is a bug i think

    try again

    1 minute ago, fritz122 said:

    Does the recovery mode already work in the Big Sur Beta2 ?

    not for now

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    My Friend @MaLd0n can you say me musst remove this: # after install now in my System, is as install from USB to SSD ok.

    Do you have an idea how to get more access rights in Big Sur? which value is best in csr-active-config ? 7709000 or 77080000 or other?
    And are there more options when you log in as root?

     

    Bild111.zip

    Edited by fritz122

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    1 hour ago, fritz122 said:

    77080000

    need wait a full solution. need recovery mode now

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    7708000 is we befor  wih another numbers. csr-active-config status = enabled ! work not. is not disabled.

    need we you say recover Mode for deactivated.

    Edited by fritz122

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    5 hours ago, Richard Milciades Agramonte Santiago said:

    I send you my EFI folder please take a look, and the photo of the error.

    dont have solution for all, need wait

    24 minutes ago, osxi7 said:

    Anyone help for install of big sur on 390z asrock coffee lake

    same folder work

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    doesnt work here tried over night install tried to install all of today, no luck stuck at boot 

    any members have a 390 motherboard willing to share config plist to help a fellow hackintosher if people loose heart members will drop away and apple will have won

    is this what we want to happen or do we work together to help each other in our hobby

    my EFI needs Help

    • Haha 1

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

    ×
    ×
    • Create New...