Jump to content
BossMukul

Installation stuck at about 2 minutes remaning i5-9300H

Recommended Posts

error 

I was trying to take the photo but the laptop restart very fast so tried to capture this in video 

i have just uploaded on youtube

i was able not able to read the error in the quick shot 

Right now running windows 10

Edited by BossMukul
Link to comment
Share on other sites

But I am not able to get wifi active tried lots of code and patches but nothing is working please help me fix wifi.

 

second issue is battery icon is showing but some I patched but not working 

battery not charging and and able to see battery life after full charge

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

extract one sendme

Extract tables with F4 key in Clover boot screen, boot into system and run this app
https://www.olarila.com/files/Utils/RunMe.app.zip
https://www.youtube.com/watch?v=k9wmIfGLe3A

Support Olarila Vanilla Hackintosh by making a donation HERE

About Premium Users you can check HERE

Problems with Paypal HERE

Link to comment
Share on other sites

I go through the link provided by you but did not worked for me battery icon is there percentage is there but no progress while charging or on battery.

 

An other thing I want to ask is I have Nvidia 1050 4 gb graphics in my laptop how can I enable that I have installed Nvidia web drivers

The Nvidia patch is not working on my machine

Quote

 

File Doesn't Exist, Will Create: /System/Library/Extensions/NVDAStartupWeb.kext/Contents/Info.plist

Set: Entry, ":IOKitPersonalities:NVDAStartup:NVDARequiredOS", Does Not Exist

nvram: Error clearing firmware variables: (iokit/common) not permitted

 

I go through one of the application files provided by olarila that is agpminjector which show support for Nvidia 1050 and other does it work on laptops

 

 

Edited by BossMukul
Link to comment
Share on other sites

I got it works the installer.

I was stucked at 2 minutes remaining, so i decided to mount Efi partition that has clover and erase it, then i download My Opencore folder ( z39/400 from olarila) chipset and copy ti Efi volumen.

Surprise , installer works and boot My SSD

Edited by capitanbelico
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...

Hey! Welcome to Olarila.com  Please Disable Your ADBlocker!

3vHSCmh.png

The popup will be closed in 15 seconds...