Jump to content
Sign in to follow this  
ALGhackintoshh

Error loading kernel cache (0x9)

Recommended Posts

Hi @MaLd0n please i really need your help

I wanted to make my usb wifi dongle working on catalina 10.15.3 i sucessfully installed the driver but i forgotted to rebuild the kext cache so when i rebooted i got error "error loading kernel cache (0x9)"

I tried all of osxaptiofixdvr-64.efi ,osxaptiofix2dvr-64.efi and osxaptiofix3dvr-64.efi

None of them solved the issue . I wanted to boot without caches but there is no option for that in clover 5116 , adding -f to boot args didnt changed anything , i also tried to rebuild the kextcache from recovery but the command isnt recognized

Please help me 

Share this post


Link to post
Share on other sites

what ur hardware?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

@MaLd0n

Mobo : Msi h61m-p35 b3 , cpu intel pentium g840 , graphics amd radeon 5450 , i just tried osxaptiofix2dvr-2000 and had a kernel panic with red text

All were working fine before , vga also

Edited by Shaheenyrn

Share this post


Link to post
Share on other sites

use updated uefi drivers

 need a fakecpuid i think

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...