Jump to content

OpenCore Vanilla Guide, Step by Step, Full DSDT patched or SSDT


Recommended Posts

  • Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Donation with Paypal https://tinyurl.com/r7fchn9 Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3 Donation with ETH 0x255EdE75081D2731FcD6F7BE171dfC7f5ce9DF05 Donation with LTC MTmk

Olarila is just forum with vanilla images, dsdt, etc nothing about ur internet connection stop redtube and try again 😁

70% from our table is a trash. check real apple tables DSDT.aml.zip

hello.. thanks for the good tutorial and very understanding as i followed.. 

Clover runs slow on me so i want to try with OC as they say its future and runs smoother.

able to boot after 3 weeks of trying with ur guide.. but whats weird is: after it loads the necessary files to boot and go to the next step my Monitor goes to Sleep Mode ..

note: when i install with clover and update to the latest big sur screen goes pink and i cant find the IGPU using IOReg to fix cause i use HDMI not VGA

Specs: Asus Prime B365 Plus | i7 9700 | 32GB 2666 | 2Tb HDD | Intel UHD 630 | HDMI 

|

EFI Folder

https://www.mediafire.com/file/fq6uhqz0t9flm0n/EFI.zip/file

Edited by iRezaMac
Link to post
Share on other sites

hi Mald0n can you help to properly setting my laptop ?

spec: Gigabyte Sabre 17 

NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti GDDR5 4GB/GTX 1050 GDDR5 4GB

7th Gen Intel® Core™ i7-7700HQ Processor

17.3" Full HD 1920x1080 WVA Anti-Glare Display

DDR4 2400MHz – Up to 32GB

16.7 Million Colors RGB Backlit Keyboard (optional)

Optimized 2.0mm Key Travel Distance

Flexikey® - Software Macro Function

Blazing-fast M.2 PCIe Gen3 X4 SSD: Reach 2000MB/s (optional)

Dual Storage System: up to 3TB

USB 3.1 Type-C: 10Gbps / 5V 3A

1+3 Displays

Dual Array Microphones

Sound Blaster™ Cinema 

https://drive.google.com/file/d/1iX85Y1tWIsF6r26FjBkzpbTxjJWO497V/view?usp=sharing

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Hi  Mald0n can you help to properly setting my  OC 0.6.8 ?

By OC 0.6.4 all are  OK on my laptop.

I update the OC to new version OC 0.6.8 but after update  the trackpad is not working .

The config.list (OC 0.6.8 ) was updated by PlistEdit Pro and are the settings same config.plist OC 0.6.8.

I come back to  OC 0.6.4 , and the trackpad is working ,for moment I have any ideea were is the mistake on the OC 0.6.8.

I used same Kext from OC 0.6.4 , I updated the kext at last version , but the result is negativ .

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, inter said:

Hi  Mald0n can you help to properly setting my  OC 0.6.8 ?

By OC 0.6.4 all are  OK on my laptop.

I update the OC to new version OC 0.6.8 but after update  the trackpad is not working .

The config.list (OC 0.6.8 ) was updated by PlistEdit Pro and are the settings same config.plist OC 0.6.8.

I come back to  OC 0.6.4 , and the trackpad is working ,for moment I have any ideea were is the mistake on the OC 0.6.8.

I used same Kext from OC 0.6.4 , I updated the kext at last version , but the result is negativ .

Moving on to 0.6.8 you have to take the Sample.plist that you find in the release in the Docs folder and edit it as your old 0.6.4 plist. If you have done so, you can check for errors with ocvalidate inside the Utilities folder of the release https://drive.google.com/file/d/18EfX6ryjVlrrAr5Mq_Zsac7sQ1ELxzRH/view?usp=sharing

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, inter said:

Thank you for your replay .

I did exactly as in your description, see attached.

Screenshot 2021-04-28 at 00.14.57.zip 1.73 MB · 1 download

I will do it tomorrow ,new config.list (OC 0.6.8)

Well it looks ok, also tried to do an nvram reset?
If that can help you too
https://dortania.github.io/OpenCore-Install-Guide/troubleshooting/extended/post-issues.html#synaptics-ps2-based-trackpad-doesn-t-work

Link to post
Share on other sites

I reset the nvram ,but didn't solve the problem.

My trackpad is ELAN1300, the question is why is running by OC 0.6.4 and not running by 0.6.8 ?

I wait for new update  of BS 11.3 and OC 0.6.9.

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
2 hours ago, TBR said:

A veces no arranca y pone que son problemas de Nvme.

use -v and post one photo in error screen

Link to post
Share on other sites
8 hours ago, MaLd0n said:

inject device ec

Buenas noches,

Perdona MaLd0n, no se que tengo que hacer con "inject  device ec" 

Saludos y gracias.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

:cap-Please Disable Your ADBlocker-:cap