Jump to content
  • Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal
MaLd0n

Catalina on Gigabyte Z490 UD with 10th Intel Processors / FULL DSDT Patches with OpenCore bootloader / ThunderBolt

Recommended Posts

23 minutes ago, hakuba said:

Dang it samsung. Is this issue also present in the 860 evo ssd?

ahci ssd?

the problem is apfs+trim

and nvme have trim native and cause it

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/16/2020 at 2:29 PM, MaLd0n said:

ahci ssd?

the problem is apfs+trim

and nvme have trim native and cause it

Yep, did a fresh install on an 850 evo ahci ssd. got 18 sec boot. roughly halfed when compared to the 970 Evo plus nvme. However I am not able to get that 10 sec boot time, like in your Vision D post. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, hakuba said:

Yep, did a fresh install on an 850 evo ahci ssd. got 18 sec boot. roughly halfed when compared to the 970 Evo plus nvme. However I am not able to get that 10 sec boot time, like in your Vision D post. 

NVME - WD Black SN750 NVMe SSD
https://tinyurl.com/vnq46yr

😁

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi I tried Z490 UD AC before.. Success... Thanks for the wonderful guide..

Now UD...

Rum Me file output is here:

https://drive.google.com/file/d/1zKERMpkNnOF_ZimER5fCGRk5ML5rYVlG/view?usp=sharing

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...