Jump to content
MaLd0n

macOS Catalina 10.15.5 (19F96) - Out!

Recommended Posts

Perfeito! Terminei de instalar aqui no meu ideapad s145 continua delicinha...

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, superman30 said:

Atualizei e quando conectar na porta HDMI reinicia. 😠

HDMI faleceu no 10.15.5

use as kexts de vídeo do 10.15.4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I updated to 10.15.5 and no image from HDMI or DVI :(

I'm back to 10.15.14 because of that.

I have FrameBuffer fix on i7 8700, should I remove that fix?

I'm using Clover.

Edited by pepe21

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, pepe21 said:

I'm back to 10.15.14 because of that.

send me kext IntelHDGraphics from 10.15.4

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

MaLd0n, i followed the instructions for copying the graphic kexts and returned the video via hdmi. You are the man. Do not update WhateverGreen.kext. Thank you! 😀

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cara me esqueci como se instala os kexts... Depois que atualizei e fui ligar o laptop no monitor, percebi que o hdmi estava com problemas... Help para instalar os kexts

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esquece eu fui no utilitario de disco, tava viajando achando que iria abrir direto! Funcionando 100%

Share this post


Link to post
Share on other sites

Successfully updated from 10.15.4 to 10.15.5 with no issues, but I can't see the new option "battery health", is it normal for hackintosh?

spacer.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Andy1245 said:

Successfully updated from 10.15.4 to 10.15.5 with no issues, but I can't see the new option "battery health", is it normal for hackintosh?

same here

need check if need a some smbios, etc

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Catalina 10.15.4 was working perfectly. Then i upgraded to 10.15.5 and now i am stuck with following screen: Boot Screen Image

This screen keeps looping indefinitely until i switch off my computer.

CPU- core i5 8400

MOBO - MSI Z370 PC PRO

GPU- UHD Graphics 630 IGP

Edited by kingkij
Added computer config

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, kingkij said:

Catalina 10.15.4 was working perfectly. Then i upgraded to 10.15.5 and now i am stuck with following screen: Boot Screen Image

use -igfxvesa and check ur video patch

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hi,

I have tried to install the new catalina 10.15.5, but it freezes at 2 minutes before the end of the installation

IMG_2281.rar

Edited by Ch35000

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
22 hours ago, MaLd0n said:

use -igfxvesa and check ur video patch

Thank you @MaLd0n. after using igfxvesa, i successfully booted to Catalina 10.15.5. I find Intel UHD 630 7MB ram is showing in About this Mac. I followed this Youtube Tutorial  and my problem is fixed. Thank You again. My config.plist is attached here

 

config.plist.zip

Edited by kingkij
Added computer config

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...