Jump to content
Sign in to follow this  
Shan VMobile

10.15.4 Dell 5000

Recommended Posts

I downloaded the Olarila Catalina 10.15.4 and it was successfully installed on my Dell Inspiron 5000.

Graphics installed and sound but there was no internet. Already installed the Ethernet Driver, it says Connected by "Self-Assigned". If i will assigned manually the IP. it says connected but no internet. Also, the Ethernet status upon startup is "Inactive", i need to issue commands "sudo ifconfig en0 down" "sudo ifconfig en0 up".

Also no wifi and USB 2.0.

 

Attached herewith is my EFI.

https://drive.google.com/file/d/1yo2UQXS5jLzCLAGUy9lIdSgA91heGh4o/view?usp=sharing

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nevermind the Ethernet it is now working.

The only problem now are:

1. WiFi

2. Bluetooth

3. USB 2.0 not working (Plugged mouse but no power, plugged the usb mouse to 3.0 no power too, but USB Mass Storage is detected).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

hello, i also have a dell (5590), yours is 10 gen? When I select to install MacOS, I have a black screen :(

Edited by AndreSpecker

Share this post


Link to post
Share on other sites

i need a full dump

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, MaLd0n said:

i need a full dump

 

following the video and running the app.

While running the app upon saving, there is an auto typing of directory or saving file.

After that, my ethernet got disconnected and got kernel panic. i dont know what happened.

Now replacing the EFI folder in my USB and boot again, still my ethernet cant connect to the internet. it says "Self-Assigned IP"

 

What is that auto typing for?

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, MaLd0n said:

 

Thank you so much Sir.

i followed those steps and my issue in graphics and sound has been fixed. But no wifi, BT and USB 2.0. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still searching and studiying on how to fix the USB 2.0 and Wifi for Dell Inspiron 5558. Still no success. Hope someone could help me.

MacOS Catalina 10.15.4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...