Jump to content
  • Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal
Sign in to follow this  
erickmabanto

Enable Full HW Acceleration with my New AMD 5600 XT

    Recommended Posts

    Posted (edited)

    I finally replace my Nvidia 1070 Ti with AMD RX 5600 XT, it works just added adgpmod=pikera on my opencore config.plist and i am using the full DSDT patched by Mald0n. I will upload my config.plist for anyone wanna check it. Problem i notice is VideoProc is not recognize AMD RX 5600 XT for acceleration, instead it only detect my iGPU. I tried disable iGPU but VideoProc post no hardware, so i assume iGPU has nothing to do with it. How do i enable it?  https://imgur.com/pGveer9 https://imgur.com/5P6rEeG https://imgur.com/4kQrQlA https://imgur.com/Lz2YDXY https://imgur.com/BavXTIn

    config.plist.zip

    Edited by erickmabanto
    update

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    u need a imacpro1,1 or macpro7,1 smbios

    or

    shikigva=144 or 128 with Catalina MacOs

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    Sign in to follow this  

    ×
    ×
    • Create New...