Jump to content
Epaminombas

stuck on OS X boot

Recommended Posts

 

I don't know if the administrator here is Brazilian and speaks Portuguese ...

My PC; i5 3570k + Asrock Z77 Extreme4 + AMD RX 590 8Gb + HD 1TB for OS X + SSD 240Gb for Windows

 

 

I downloaded the Catalina 15.4, put it on the kingston 3.0 16Gb pendrive. I configured the BIOS all right. Booted up and the Clover menu appeared. It recognized my video card as RX 480. And when booting with OS X it got stuck on that screen. Is there anything I can do when booting the PenDriver clover? I don't have an original iMac.

 

IMG-20200421-224454026.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

what bios config? need only sata mode as ahci

just change bios settings if need

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

check if this mobo have a 3party usb

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

46 minutes ago, MaLd0n said:

check if this mobo have a 3party usb

 

It only has 6 USB on the motherboard part. I don't use the USB in the case, they are even unplugged from the motherboard.

I already tested these 6 USB's, plugged the USB stick in all and plugged the HD in all Sata ports as well.

I have 2 Pendrive one with 10.15.4 and the other 10.13.6. The 2 happen the same bootstrap errors.

 

https://youtu.be/oEN-Pv5wrsY

 

I'm looking at people who have been successful with this same motherboard.
Any idea ?

 

Edited by Epaminombas
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
16 minutes ago, Epaminombas said:

Any idea ?

no idea, but in this case sound like a bios config problem

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

Just now, MaLd0n said:

no idea, but in this case sound like a bios config problem

 

Is there a glossary that explains the clover options before starting the installation? I wanted to understand the options. If I touch the clover inside, can it change something to start the installation?

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

just paste efi folder into efi partition, don't need install

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

I here again, I was able to download on windows and access the windows ssd by OSX, I downloaded the correct chipset and replace it on EFI, however the audio, network and RX 590 drivers were not installed. I have even used kext to install these chipset drivers and also without success, I have tried multishit and do not give me any useful drivers. I was also unable to make OSX boot without the USB PenDrive ...

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

use uefi mode

Donation with Paypal HERE

Donation with Stripe HERE

Donation with BuyMeaCoffee HERE

Donation with Mercado Livre HERE

Donation with Binance 0xdbe48ef6b158f1dd0035d7f49555c99e52f72714

Donation with BTC 33HeGCuCSh4tUBqdYkQqKpSDa1E7WeAJQ3

Donation with PicPay @danielnmaldonado

Donation with PiX @danielnmaldonado@gmail.com

:guitar

Problems with Paypal Donate? Check HERE

Donated? Send me PM with files or use DSDT Patch Requests

6y0Bvfl.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.





×
  • Create New...
The popup will be closed in 15 seconds...