Jump to content
elcapitan2016

Stock at EB # LOG:Exitbs: Start

Recommended Posts

what ur processor?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

use -igfxvesa bootarg

Share this post


Link to post
Share on other sites

What efi i gona use .? My laptop specs is 

CPU
Intel Core i5-7200U
GPU
Intel HD Graphics 520
Display
15.6”, Full HD (1920 x 1080), TN
HDD/SSD
1TB HDD, 5400 rpm
RAM
4GB DDR4, 2400 MHz

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I all ready download and copy e replace the efi file but...and i boot the usb and start installing i notice 3mins left in installation it will restart....i assume that its already done

 

And i try to boot my hdd i stock in here https://gofile.io/d/8hI222

 

 

I using catalina 10.15.4

Edited by Jonathan Etorma

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any update.?I all ready download and copy e replace the efi file but...and i boot the usb and start installing i notice 3mins left in installation it will restart....i assume that its already done

 

And i try to boot my hdd i stock in here https://gofile.io/d/8hI222

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hi Maldon.

I’m facing some similar issue. I’m stuck at:

[EB]#Log:Exitbs:Start

I’ve tried to delete that NVRAM Entries:

boot-file system-kernel and the another one similar.

 

cuz doing this I’ve run successfully in another hackintosh.
 

 I’m trying to run macOS BigSur Beta 1, with my OpenCore folder, 

This are my PC Specs:

Motherboard Gigabyte X79Up5 WiFi, Chipset X79

Processor: Intel Core i7, 3930k, 6 cores.

GPU: RX580 Saphire Pulse, 8Gb


my Current OS running: macOS Mojave

Here’s a link of the OC folder that I’m using

https://drive.google.com/file/d/193fAi6U1HIrbQr6puGTQBU_bvbP6N-k4/view?usp=drivesdk

I hope you can tell me what am I missing or doing wrong.

 

regards 

Edited by estebanchambas

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, estebanchambas said:

Hi Maldon

use clover in ur case. check our folder for ur chipset

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
On 4/16/2020 at 5:25 AM, MaLd0n said:

use -igfxvesa bootarg

how about 6700 ? cause i havve same trouble

use -igfxvsea 

Hi MaLd0n ,I tried (Enable Write Unprotector、Protect Menory、Rebuild Apple Memory Map、Setup Virtual Map、Sync Runtime Permissions) these on ,not off .Nothing happened .Hope you can give some suggestion

Edited by mr yan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
On 7/28/2020 at 11:32 AM, MaLd0n said:

Follow this tutorial to set config.plist, restart, select the USB device to start running code, the same screen appears Stuck on [EB|#LOG:EXITBS:START]

Edited by mr yan

Share this post


Link to post
Share on other sites

i am confuse there is lots of link and topics ? first of all will it support on my(CPU Intel Core i7 (4th Gen) 4700MQ / 2.4 GHz
Chipset Type  Mobile Intel HM86 Express)
hardware or not ?

if work then which macOS should i try first ? and how can i identifies the chipset series..of my harware ?

and if i Stuck at log exitbs:start then which step should i procedure 

i am installing first time so i must have to be carefull  !! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...