Jump to content
Kyaalod

Dell G7 Default Config2 on boot clover

Recommended Posts

Good day. I just want to ask of i can set the config2 as my default config on clover?

I already tried to used other config that said to be compatible with my chips but i can't get boot the mac os. 

my default EFI\CLOVER right know was the default clover config when installing mac os catalina and i downloaded it on FILES

Also I'm trying to fix my INTEL UHD 630 graphics but no luck. It only shows 7MB.

Please help me. Thank you!🙏

Share this post


Link to post
Share on other sites
40 minutes ago, MaLd0n said:

 

Already used that but stuck on boot sir

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Kyaalod said:

Already used that but stuck on boot sir

u need enable a embedded controller rename

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, MaLd0n said:

u need enable a embedded controller rename

I just replaced my clover using clover notebook 10 gen then copy SSDT-Olarila the boom fix my other problems like, graphics, audio, keyboard. Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, MaLd0n said:

u need enable a embedded controller rename

Having problem with the bluetooth, it just turn on and scanning but cannot scan Bluetooth and cannot be turn off. help please

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

 

Just now, MaLd0n said:

After stress testing I've found sound problems:

1. Bluetooth just turn on but cannot scan any devices and also the "turned off bluetooth" was disabled.

2. Tracpad right click was not working but sometimes it trackpad will just stop.

3. Audio will work but it also stop working sometimes. Tested using headset and no sound just loud sounds like a beam.

4. Shut down/restart: Text will appeared during shut down and when system booted system report will appear due to suddent shutdown/restart.

5. Battery drains too much, like around 20 mins my battery drains 40%.

 

Help me please.. Thank you very much sir.  


SEND ME.zip

Edited by Kyaalod

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, Kyaalod said:

After stress testing I've found sound problems

delete ur efi and past new there

EFI.zip

new sendme after reboot

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Kyaalod said:

Already replace my EFI using your EFI sir

check PM

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
20 hours ago, MaLd0n said:

check PM

Can you please check this sir MaLdOn, Having hard time fixing the bluetooth problem.
Alreay applied.
BrcmPatchRAM3-V2.3.0d3
BrcmPatchRAM
BrcmBluetoothInjector

But sill not working.

Active bluetooth picture.

Bluetooth settings picture

USB : Bluetooth HCI

Bluetooth info but no address

 

Latest SEND ME.ZIP

THANK YOU!!!


 

Edited by Kyaalod

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Kyaalod said:

Can you please check this sir MaLdOn, Having hard time fixing the bluetooth problem.

what ur bluetooth? Kexts above is for broadcom

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, MaLd0n said:

what ur bluetooth? Kexts above is for broadcom

On my windows device manager: Intel Bluetooth chipset sir.

Share this post


Link to post
Share on other sites
42 minutes ago, Kyaalod said:

On my windows device manager: Intel Bluetooth chipset sir.

check github, i think have one project about it

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, MaLd0n said:

check github, i think have one project about it

Copy! Thanks sir!

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, MaLd0n said:

check github, i think have one project about it

Goo day sir. Can you please check this when i copy the IntelBluetooth.kext and intelBuletoothInjection.kext to EFI i’ve encountered this problem every time i boot the system.

Boot problem
 

and every time i restart or shutdown my system this will show up
 

Shutdown/Restart

 

Thank you!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Kyaalod said:

Do I need to download the xcode-select: note: install requested for command line developer tools??

No

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, MaLd0n said:

No

after this line "

Repair Process completed with errors!

Rebuild Caches:"
 

I can exit the terminal? Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Kyaalod said:

after this line

use Make my disk readwriting.app before run repair permissions

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, MaLd0n said:

use Make my disk readwriting.app before run repair permissions

Rebuild Kextcache and repair permissions from Hackintool is different from that script?

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Kyaalod said:

Rebuild Kextcache and repair permissions from Hackintool is different from that script?

no, u can use

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...